SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaliteli ve Dayanıklı Oluyor'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, finişerle asfaltlanan yolda inceleme yaptı.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 4 Kasım Salı günü Aytaçpaşa Caddesi ile İndere Caddesi İlçe Jandarma Komutanlığı arasındaki altyapısı tamamlanan 35 metrelik yolda yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Hava şartlarının iyi olması nedeniyle asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, özellikle ana cadde ve sokaklarda finişer ile daha kısa sürede daha kaliteli asfalt yaptıklarını söyledi.

Başkan Akın, “Fırat ve Çöşnük Mahallelerimizi kapsayan, Aytaçpaşa Caddesi ile İndere İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar olan takriben 1 km. uzunluğunda, 35 metre genişliğindeki yolumuzun asfaltını yaparak hizmet verir hale getiriyoruz. Bu yolumuzun her türlü altyapısını tamamladık ve şu anda da finişer ile asfalt döküyoruz. Finişerle asfaltı döktükten sonra hem yolun kalitesi hemde yolun dayanıklılığı daha çok artıyor” dedi.

Özelde Fırat ve Çöşnük Mahallelerine genelde ise tüm Malatya’ya hizmet edecek bu yolun hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Akın, “Hemşehrilerimiz bütün hizmetlerin en güzeline layıklar. Kendilerine hizmet üretmeye devam edeceğiz. 35 metrelik yolun burada hizmete girmesi trafiği de rahatlatacak” dedi.

Çöşnük Mahalle Muhtarı Abdullah Polatbaş ve Fırat Mahalle Muhtarı Remzi Akdemir ile Öğretmenler İlköğretim Okulu Müdiresi Öznur Karayiğit ise, en mutlu günlerinden birini yaşadıklarını, bu yolun asfaltının yapılması için uzun süre beklediklerini belirterek, yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanı H. Cemal Akın olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söylediler.

Öte yandan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, inceleme gezisi sırasında çocuklarla da sohbet edip, kendilerine çeşitli hediyeler dağıttı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız