SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaliteyi Artırmak Amacıyla..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği kuruluşunu gerçekleştirerek, genel kurulunu yaptı.

Tarım İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen genel kurula Tarım İl Müdürü Hamit Aygül'de katıldı.

Burada bir konuşma yapan Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, "Malumunuz yasa kapsamında tarımsal üretici birlikleri kurulmaktadır. İl müdürlüğümüzün de yaptığı çalışmalar neticesinde önce Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliğimiz daha sonra Keçi ve Arı Yetiştiriciliği Birliklerimiz onun ardından Süt Üreticileri Birliğimiz kurulmuştu. Tabi kırmızı et sektöründe de ihtiyaç hasıl olduğundan üreticilerimizin böyle bir ihtiyacı olduğundan arkadaşlarımızın uzun süredir yaptıkları çalışmanın ardından bugün nihayet Kırmızı Et Üreticileri Birliğimiz kurulmuş bulunmaktadır. Birliğimizin kurucu başkanına ve diğer ekibine teşekkür ediyoruz. Sivil toplum artık günümüzde olmazsa olmazlardan biridir. Üretim sektöründe örgütsüz olarak pazara hakim olma şansınız çok azdır. Birliklerimizi önemsiyoruz ve bu nedenle il müdürlüğümüzde üzerine düşen yardımı birliklerimize yapacaktır" dedi.

Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ise, "Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliğimiz 19 üyenin birleşimiyle kurulmuş olup kırmızı et üreticilerinin bir araya gelerek 5200 sayılı tarımsal üreticileri birlikleri kanununda öngörülen kırmızı et üretimini talebe göre planlamak, ürün kalitesini artırmak ve pazara uygun norm standartlarına ulaşmak amacıyla kurulmuştur. Kuraklığın hakim olduğu günümüz dünyasında insan yaşamının devamı için gıdanın önemi gün geçtikçe artmaktadır. Gıdanın önemli bir bölümünü et ve et ürünleri oluşturmaktadır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız