SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalkan'ın Oğlu MHP'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:02:08
Kalkan'ın Oğlu MHP'de
A- A+ PAYLAŞ

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndaki Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan istifa eden Bürokrat Hakan Kalkan, Malatya’da MHP’den Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile aday adaylığını kamuoyuna açıklayan Hakan Kalkan, konuşmasına Konya’da yaşanan uçak kazasında kaybettiğimiz 2 şehit pilotu anarak başladı.

Malatya’nın sorunlarını bildiğini ifade eden Kalkan, “Kayısı’nın durumu ortada. İşsizlik ve göç sorunu memleketimi zor durumda bırakıyor. Bir yanda uyuşturucu, bir yanda ise trafik çilesi her geçen gün vatandaşlarımızı bunaltıyor. 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana iktidarda olan AKP’nin Malatya’ya bugüne kadar nasıl bir hizmet verdiği daha doğrusu vermediği hizmet de ortada. Sokaktaki vatandaşımıza bir soruyoruz bin ah işitiyoruz. Geçim derdinden, teröre, işsizlikten, üreticinin sıkıntılarına kadar hükümetten derdi olmayan yok. Ne memur memnun, ne işçi. Ne sağlık çalışanı memnun ne hasta. Ne kayısı üreticisi memnun ne esnaf. Bu sözlerimin doğruluğu ortada.O zaman soruyorum, şimdi değilse ne zaman? AKP iktidarına dur demek için fırsat halkımızın elinde. Artık yeter. MHP’yi iktidara taşıyalım, sorunlarımızı hep birlikte çözelim. Yoksulluğa, yolsuzluğa ve yasaklara biz dur diyelim. Ülkem için birlikte dur diyelim” dedi.

Kalkan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“AKP, iktidar olursam yoksulluğu ortadan kaldıracağım dedi. Peki ne oldu 13 yılda soruyorum? Yoksulluk sorunu ülkemin gündeminden kalktı mı? Yolsuzluğun ne boyuta geldiğini, Bakanlara kadar taşındığını görmediniz mi? AKP, iktidar olursam yasakları kaldıracağım dedi. Ne oldu yasaklar, kalktı mı? Kalkmadı elbette, çünkü yenileri geldi. Hükümeti eleştirmek bile sade vatandaş için suç olmaya başladı”

Mecliste görüşülen İç güvenlik Yasası paketi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kalkan, “Bu yasa neden çıkarılıyor biliyor musunuz ? Vatandaşımızın sesini iyice kısmak için. Ne isterlerse yapabilsinler diye. Siyaset bir hizmet yarışıdır. İktidarın icraatları her zaman vatandaşlarının refahı, huzuru ve mutluluğu için olmalıdır. 13 yıldır istediği her türlü düzenlemeyi yapabilecek sayısal çoğunlukla iktidarda olan AKP’nin ülkemizi bu kadar kötü yönetmeye hakkı yoktur. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez vatandaşlarımız bu kadar keskin çizgilerle bölünüyor” diye konuştu.

Sorunlara çözüm bulabilmek için 20015 yılında MHP iktidarı yolunda görevinden istifa ettiğini belirten Kalkan konuşmasına şöyle devam etti:

“Sevgili Malatyalılar artık yeter. Ülkenizi seviyorsanız, biliyorum ki çok seviyorsunuz, “Çözüm Süreci” başlığından başka her şeyi gizli yürütülen görüşmelere dur diyin. İşte öncelikle bu sorunlara çözüm bulabilmek için 2015 Genel seçimlerinde MHP iktidarı yolunda görevimden istifa ettim. Ülkem için, Malatya için, partim MHP için sizlerin yanındayım. Bürokrasideki tecrübelerimle teveccüh göstermeniz durumunda sizleri en iyi şekilde temsil etmek, haksızlıklara dur demek için yanınızdayım.”

2011 seçimlerinde Malatya’dan Milletvekili Aday Adayı olan Emniyet Müdürü Ali Kalkan’ın oğlu Hakan Kalkan, evli ve iki kız babası olup, İngilizce biliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız