SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalkınma Bakanı Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2017-02-11 02:34:47
Kalkınma Bakanı Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cuma gecesi Malatya’da olacak ve 11 Şubat Cumartesi günü sanayicilerle toplantı yapacak.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’dan alınan bilgiye göre; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın, gece saat 22.00’de Malatya’da olması bekleniyor.

Elvan, resmi programına Cumartesi saat 09.00’da Valiliği ziyaretle başlayacak ve  saat 09.30’da da AKP İl Başkanlığına gidecek.

Bakan Elvan, saat 10.00’da Hilton Otel’de sanayicilerle bir araya gelerek, “Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısına” katılacak.

Bakan Elvan’ın Cumartesi öğleden sonra Malatya’dan Elazığ’a geçecek.

İl Başkanı Kahtalı,  “Cazibe Merkezleri konusunda sanayicilerimizle bir araya gelecek olan Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a bakanlığı kapsamındaki yatırım ve projeler konusunda da talep ve sorunlarımız aktarılacaktır. Kalkınma Bakanlığımızın bu konuda Malatya’da desteklediği ve bütçe aktardığı önemli projeler bulunmaktadır. Bu konudaki sorunların takipçisiyiz. Malatya’daki yatırımlara verdiği desteklerden dolayı kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a teşekkür ediyoruz.”  dedi.

Vali Mustafa Toprak da Bakan Elvan'ın ziyaretiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, 24 Ocak 2017 tarihinde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından Çankaya Köşkü’nde düzenlenen toplantıda açıkladığı ‘Cazibe Merkezleri Programı’nın detay tanıtımını yapmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere 11 Şubat 2017 Cumartesi günü de ilimizde olacaktır.

Vali Toprak, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından açıklanan ve Kalkınma Bakanlığımızın koordinesinde yürütülen ‘Cazibe Merkezleri Programı’nın başvuruları alınmaya başlandığını belirterek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Toprak, “Kalkınma Bakanlığımız koordinesinde Kalkınma Bankası ve Fırat Kalkınma Ajansımız tarafından tanıtım ve başvuru süreçlerinin koordinasyonunu gerçekleştiriyoruz. Konunun sanayicilerimize, yatırımcılarımıza, iş dünyamıza daha iyi aktarılabilmesi amacıyla Sayın Bakanımız Lütfi Elvan, Bakanlık ve Kalkınma Bankası yetkilileri ile birlikte 11 Şubat 2017 Cumartesi günü ilimizde olacak ve aynı gün saat 10:00’da Malatya Hilton Otelinde gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına başkanlık edecektir.

İlimizde yeni yatırım yapacak, mevcut yatırımını yenileyecek veya başka illerdeki mevcut yatırımını ilimize taşımak isteyen yatırımcılarımızın bilgilendirileceği bu toplantıya yatırımcılarımızı, sanayici ve işadamlarımızı ve ilgili tüm kesimlerin katılımını bekliyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız