SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kalkınmadan Rahatsız Olan Var'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:57
'Kalkınmadan Rahatsız Olan Var'
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir” dedi.

Parti il binasında yaptığı basın açıklamasında 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçime temas eden AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, “Sandık, millet iradesinin ne doğrultuda şekillendiğini gösteren bir kılavuz, aynı zamanda da demokrasilerde iktidara gelmenin tek meşru yoludur. Bakın şimdi diğer seçimlerde olduğu gibi önemli bir seçim için sayılı saatler kaldı. Görünüşte yerel seçim olsa da bu seçim tamamıyla genel seçim havasında geçti. AK Parti'mizin 11 yıldan beri yapmış olduğu icraatlar ortada. Bu seçim halkın iktidarı devam etsin mi, etmesin mi? Türkiye’de istikrar, huzur, güven devam etsin mi etmesin mi seçimidir.

Bakın muhalefet içerideki ve dışarıda ki işbirlikçiler bu seçimde AK Parti'yi ve Başbakan'ı devirmek için mücadele ediyorlar. Türkiye'nin kalkınmasından rahatsız olanlar var. Türkiye’nin diğer devletlere muhtaç olmadığından dolayı rahatsız oluyorlar. Bunlar Malatya’ya 11 yılda 8 milyarlık yapılan kamu yatırımından rahatsız oluyorlar. Türkiye de istedikleri gibi at koşturamadıkları için rahatsız oluyorlar. Başbakanımız tüm bu oyunlara dur dediği için rahatsız oluyorlar. Bu ülkede şehitler gelmediği için rahatsız olanlar var. Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlar ülkemizdeki işbirlikçileri ile birlikte makam ve mevki için ülkesini hiçe sayanların oyunları oynanıyor. Daha önce hukuksuz bildirilere, Ayışığı, Sarıkız ve benzeri karanlık arayışlara, 367 ve kapatma davası gibi hukuk şaklabanlıklarına en güzel cevabı sandıkta veren milletimiz, Gezi Oyunu’nun tüm iç ve dış aktörlerine, tüm iç ve dış uzantılarıyla 17 Aralık darbecilerine, paralel yapı özlemcilerine, tek ortak noktaları AK Parti karşıtlığı olan konsorsiyumlara en güzel cevabı da, Pazar günü halkımız yine sandıkta verecektir” ifadelerini kullandı.

Tüfenkçi, sözlerini özetle şöyle tamamladı:

“Türkiye genelinde 52 milyon 695, ilimizde ise 524 bin 212 seçmen var. Bu seçimde AK Partinin alacağı her oy, sadece ülkemiz için değil, tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin umutları adına da son derece değerlidir. Bizler bu süreçte teşkilatlarımızın bütün kademeleri, planlı, programlı ve disiplinli bir biçimde çalışmalarını sürdürdü. Merkez de ve ilçelerimizde mahalle ve meydan mitingleri, toplantılar, ev sohbetleri, çat kapı ev ziyaretleri gibi programlarımızı düzenledik, halkımızla bir araya gelip partimizin son 12 yılda yapmış olduğu hizmetleri anlattık. Belediye başkan adaylarımız yaptıkları ve yapacakları projeleri tek tek anlattı. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir. Seçimin namusu sandıktır. Bir oy bazen seçim kazanmak için yeter, bir oy bazen seçim kaybetmek için de yeter. Oy, oy verenin namusudur, şerefidir. İnşallah sandıklara sahip çıkarak Malatya’da büyükşehir ile 13 ilçemizin tamamını kazanacağız diyor tüm Malatyalıları Pazar günü oy kullanmaya davet ediyor, seçimlerin ülkemize, Malatya’mıza huzur, güven ve istikrarın devamını getirmesini diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız