SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalleş Saldırıda Ölü Sayısı 44'e Yükseldi

0
Güncellendi - 2016-06-30 16:21:35
Kalleş Saldırıda Ölü Sayısı 44'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'yi yasa boğan olaydan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Bakan Ala, TBMM Genel Kurulu'nda İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı ile ilgili milletvekillerine bilgi verdi. Efkan Ala hain saldırıda ölü sayısının 44'e yükseldiğini açıkladı. Ala ayrıca şu ana kadar 4'ü yabancı toplam 13 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Ala yaptığı açıklamada, "Üç kişiden intihar eylemini gerçekleştirenlerden birisinin kimliği ve uyruğu belirlendi. Ölü sayısı 44, şu an da hastanede yatan 94 kişi var. Ölen 44 kişiden 19’u yabancıdır. Patlayıcılar RDX, TNT karışımı, fabrikasyon tipi patlayıcılar. Bu işin uzmanı olanlar bu bilgilerin çok önemli olduğunu bilirler. Konu çok kapsamlı olarak soruşturulmaktadır. Elde edilen verilen saldırıyı DAEŞ terör örgütünün gerçekleştirdiğini göstermektedir.

50 BİN KİŞİYE TERÖR YASAĞI

Dünyada da küresel teröre karşı en fazla mücadele eden bir ülkedir Türkiye. Dünden itibaren ABD’den İngiltere’ye, Almanya’dan Hollanda’ya kadar içişleri bakanları telefon ederek, mesaj göndererek bu acıyı bizlerle paylaşmışlardır. Suriye’deki topraklar çeşitli terör örgütlerinin yaşam alanı haline dönüştü. Sadece benim ülkeme teröristler gelmesin politikası işe yaramaz. 50 bin 177 kişiye bugüne kadar terör faaliyetleri ile ilgili Türkiye’ye giriş yasağı koyduk.

ARAMA TARAMA DEVAM EDİYOR

Şırnak Merkez, Sur ve Nusaybin ilçelerinde tam gün sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Arama tarama faaliyetlerine devam ediyoruz. 4 ilçede, Cizre, Silopi, İdil, Yüksekova’da sadece gece sokağa çıkma yasağı sürmektedir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız