SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalorifer Yakma Saatleri Yeniden..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye, hava kirliliğindeki artış nedeniyle kalorifer ve sobaların ilk yakma saatlerini yeniden belirledi.

Belediyeden yapılan açıklama şöyle:

“Halen İlimiz üzerinde etkisini sürdürmekte olan ve hafta ortasına kadar da etkili olması beklenen yüksek basınç merkezi ve bunun sonucunda oluşan enverziyon ile sis, ilimiz hava kirliliğini olumsuz yönden etkilemekte ve kirliliğin artışına sebep olmaktadır.

Bu nedenle Belediyemiz tarafından, kaloriferlerin ve sobaların ilk yakma saatleri yeniden düzenlenmiştir. Olumsuz meteorolojik şartlar da göz önünde bulundurularak yeni ilk yakma saatlerine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Soba ve Kaloriferlerin ilk yakma saatleri;

1- İnönü (İstasyon), Atatürk (Kışla) ve Hastane Caddelerinin güneyinde kalan bölgede ilk yakma saatleri sabah 05 00-05.30 arası, akşam 13 30-14 00 arası;

2- İnönü (İstasyon), Atatürk (Kışla) ve Hastane Caddelerinin kuzeyinde kalan bölgede ilk yakma saati sabah 05 30-06 00 arası, akşam 14 30-15 00 arası, olarak değiştirilmiştir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız