SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamalak Gelecek

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, milletvekili aday tanırım toplantısına katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere 3 Mayıs'ta Malatya'ya gelecek.

Konuyla ilgili parti binasında bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, "Bilindiği üzere 12 Haziran'da milletimiz ve bölgemiz açısından bir hayli büyük öneme sahip genel seçim yapılacaktır. Saadet Partisi olarak bu seçimlere büyük önem vermekteyiz. 12 Haziran'da yapılacak olan seçimler için 3 Mayıs'ta Malatya Milletvekili Adaylarımızın tanıtılacağı yemekli bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Bu toplantımıza Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak Bey de teşrif edeceklerdir. Genel başkanımız, Malatya'ya gelişinde bir takım ziyaretlerde de bulunacaktır. Tüm halkımızı Altıntaç'da saat 18.00'de yapılacak olan bu toplantıya bekliyoruz. İnşallah 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız