SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamara Gözaltına Alındı" İddiası

0
Güncellendi - 2019-01-23 22:49:39
A- A+ PAYLAŞ

İngiltere Premier Lig'de Fulham forması giyen ve Evkur Yeni Malatyaspor'a transferi söz konusu olan forvet oyuncusu Aboubakar Kamara'nın gözaltına alındığı ileri sürüldü.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, antrenman tesislerinde kavga çıkaran 23 yaşındaki Fransız futbolcunun, bir kulüp personelini darp ettiği  gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada ise gözaltına alınan kişinin kimliği hakkında soruşturmanın devam etmesi nedeniyle henüz bilgi verilemeyeceği ve bu konuda emniyet ile işbirliğinin süreceği aktarıldı.

Açıklamada, gözaltına alınan kişi ile kulüp arasındaki tüm bağlantıların süresiz olarak kesildiği de vurgulandı.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, hafta başında yaptığı açıklamada, bu sezon Fulham formasıyla 15 maçta 5 gole imza atan Aboubakar Kamara ile prensipte anlaştıklarını, kulübüyle görüşmelerin ise devam ettiğini söylemişti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Eray (5 yıl önce)
    Cedeleden korkmuyor helal olsun bide gelip malatya suyunu icse kayisiyi yerse vay ki vay
    0
    0
    Yanıtla
  • veysel (5 yıl önce)
    Gara oğlan hele gelde bu hafta Fenere iki gol atasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (5 yıl önce)
    Sorunlu bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. paramızla rezil olmayalım. Fulham gibi bir takımın hocasına karşı gelen bir futbolcu, bizim hocayı takacağınız hiç sanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Yararli olacagi Kesin ,fakat gelip takimin havasini bozmaz insallah sorunlu birine benziyor neden büyük takimlarin ilgilenipde vazgectigi arastirilmali
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Fulhamın hocası onu öldüresim geldi diyor,sonra kulüp personeliyle kavga edip gözaltına alınıyor.Böyle bir kişilik bizdede sorun yaratacaktır.takımında huzurunu bozar.başımızı çok ağrıtır.hiç gelmesin daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • K.ali .Çok tuhaf yorumlar yapıyorsun kardeş.Oradaymış gibi yazmışsın.Bu adam şu an serbest tutuksuz yani. Futbolcu nun niçin kavga ettiğine bakmak gerekir.Orada zaten mutlu olmadığını 21.01.2019 tarihinde klüpden ayrılmak için klübe başvurduğu biliniyor.Çünkü takımının ligde durumu iyi değil.Futbolcunun orada mutlu olmaması geleceği takımda da mutlu olmayacağı anlamına gelmez.Nereden çıkartıyorsunuz bunları.takımın huzurunu falan bozacağını,hepiniz teknik direktör oldunuz,Takıma alınanları beğenmez,siniz Psikiyatri uzmanı olmuşsunuz,gelecek futbolcunun kişiliğini okuyorsunuz.Çok enteresansınız.Bu klübün başında başkanı var,klübede Türkiyenin en iyi teknik direktörü var.Akıl vermeyin.Biraz para verip maça gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (5 yıl önce)
    Dailymail Gazetesi haberinde ayrıca; Kamaranın bugün (Malatyaspor için) sağlık kontrolünden geçeceği yazıyor. Müslüman olan Kamara iyi bir santrafor ancak takım bünyesine uygun mu tartışılır...
    0
    0
    Yanıtla