SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamçı Onursal Üye Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:44:45
Kamçı Onursal Üye Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Malatyalılar Federasyonu tarafından Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya Onursal Üyelik Belgesi verildi. 

Avrupa Malatyalılar Federasyonu’nun Şubat ayı toplantısı Malatya’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Amerika Malatya Derneği Las Vegas Şube Başkanı Hakan Bozan katıldı.

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Başkanı Murat Alabaş, Malatya Sorumlusu Mehmet Fendoğlu ve kurucu üyelerin katılımı ile düzenlenen toplantıda Başkan Alabaş Federasyon hakkında genel bilgiler verdikten sonra yönetim kurulu olarak Vali Kamçı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, İşadamları Zafer Kırçuval ve Yusuf Aksaç’a Onursal Üyelik verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi.

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Başkanı Alabaş, Vali Kamçı’ya onursal üyelik belgesi vermekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek belgeyi Vali Kamşı’ya takdim etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat’ta belgesini Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, İşadamı Kırçuval’a belgesini Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır ve İşadamı Aksaç’a da belgesini Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu takdim etti.

Vali Kamçı, Malatya nüfusunun beş katının İstanbul’da olduğunu ve Malatya’ya hakim olmanın İstanbul’a hakim olmak demek olduğunu belirtti. Kamçı, kendisine bu onursal üyelik belgesini veren Avrupa Malatyalılar Federasyonu yönetimine teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız