SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamera Kaydetti, Telefon Gitti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki ayrı cep telefonu satış yerindeki hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi. İki zanlının kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

BİRİNCİ OLAY..
Malatya'da faaliyet gösteren Neziroğulları Cep Telefonu bayiinde meydana gelen olayda, işyerine gelen 35-40 yaşlarındaki kimliği belirsiz şahıs (üstteki fotoğrafta çizgili tişörtlü), tezgahtardan bir cep telefonu istedi. Cep telefonunu alan şahıs, karşısındaki tezgahtarın biranlık dalgınlığında faydalanarak telefonu alıp kaçtı. Hırsızlık anı işyerindeki kameraya saniye saniye yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İKİNCİ OLAY..
İkinci olayda da, bir cep telefonu dükkanına giden şahıs (alttaki fotoğrafta mavili), tezgahtarın bir anlık dalgınlığından yararlanarak cep telefonunu çaldı ve giderken birde selam verdi.

Olay, Malatya merkezde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir cep telefonu bayisinde gelen kimliği belirsiz şahıs, tezgahtardan aldığı cep telefonunu dakikalarca inceledi. Sonunda tezgahtarın dikkatini dağıtarak cep telefonunu aldı. Daha sonra da tezgahtara selam verip dükkandan çıktı. Yaşanan tüm olay, dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Cep telefonu bayisinin çalışanlarının şikayetçi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışmalara başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız