SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kameradan Kaçış Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişinin feci şekilde dövülmesi kavgası polis tarafından MOBESE kamerasına saniye saniye kaydedildi. Malatya merkez Cezmi Kartay caddesinde gece meydana gelen bir kavga olayı Malatya Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ndeki MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde bir kişinin bir grup tarafından tekme ve tokatlarla dövüldüğü görülüyor. Polisin kaydettiği olay görüntülerini delil olarak bölge karakoluna verdiği ve bu görüntülerin de dosya içinde Cumhuriyet Savcılığına verildiği öğrenildi. Daha önce ölümlü kavgalarında meydana geldiği Cezime Kartay caddesindeki kavga ihbarlarına giden polis ekipleri, olayın mağdurları korkudan şikayetçi olmayınca şüphelileri yakalayamıyordu.

KAVGALAR..
Bu arada Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde 32 yaşındaki B.H.’nin, A.D. ve H.adlı şahısların saldırısına uğrayarak dövüldüğü bildirildi. Olayla ilgili ifadesi alınan B.H., kendisine ait işyerinde H.M.D.’nin bilgisayar parçaları sattığını, gündüz bu kişinin kardeşi A.D. ile akrabası H.’nin geldiklerini, kardeşini işten çıkarmasını istediklerini, “Neden çıkarayım” diye karşı çıkınca da kendisini tehdit ettiklerini, akşam da karşılaştıklarında kendisini dövdüklerini anlattı. Polis iki şahsı arıyor.

Koyunoğlu Caddesi’nde de 16 yaşındaki A.İ.T. adlı genç saldırıya uğrayıp dövüldü. 19.45 sıralarındaki olayla ilgili ifade veren A.İ.T., kız arkadaşı olan A.D. ile yürüdüğü sırada, 38 yaşındaki H.D. adlı kadın ile 47 yaşındaki M.D. adlı şahsın otoyla gelip kendisini dövdüklerini söyledi. Kızın yakını oldukları öğrenilen H.D. ve A.D.’nin ifadeleri alındı.

Halep Caddesi’nde kavga edip birbirlerini döven 37 yaşındaki S.Ç. ve 20 yaşındaki H.Y., olaya polis müdahale edince, birbirlerinden şikayetçi olmadılar.

Dilek Otobüs durağında meydana gelen olayla ilgili polise başvuran 36 yaşındaki H.A., burada 51 yaşındaki Ö.K. ile aralarında alacak verecek yüzünden kavga çıktığını, bu sırada büfeci olan Ö.K.’nin koluna demir çubukla vurduğunu ve kolunu kırdığını bildirdi. Ö.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırıya uğrayan 37 yaşındaki Y.C. adlı şahıs, daha önceden arkadaşlık yaptığı S.K. ve bu kişinin akrabaları olan Z.K., N.Ç. ve C.adlı şahısların saldırısına uğrayıp dövüldüğünü bildirdi. Polis 4 şahsı arıyor.

Özalper Mahallesi’nde de top oynayan çocuklar arasında çıkan kavgada 11 yaşındaki M.Z.O.’nun, 12 yaşındaki O.B.’yi dövdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız