SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarlarımıza Çok Büyük İş Düşecek"

0
Güncellendi - 2018-07-30 02:33:36
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu İssam Chebake, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ligi geçen sezona göre daha iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Kamp çalışmalarının çok yoğun geçtiğini ifade eden Chebake, “Kamp çalışmaları çok iyi geçti. Tabi fiziksel olarak çok ağır idmanlarımız vardı. Tabi ki bunlar sezonda gerekecek idmanlar. Sonuç olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

Chebake, kamp çalışmaları esnasında talihsiz sakatlıklar yaşadıklarını belirterek, “Futbolun içerisinde her zaman sakatlık olacak. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Tabi geri dönecek arkadaşlarımız var. Ben büyük bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon, kendi performansı ile değerlendirmede yaparak, taraftarlara da çağrıda bulunan Chebake, şunları söyledi:

“Benim amaçlarımdan önce takımın amaçlarının ne olacağı önemli. Ligi, geçen seneden daha iyi bir yerde bitirmeyi istiyoruz. Tabi ki burada da taraflarımıza çok büyük iş düşecek. Onlara da mesajım, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmasınlar. Hep gelsinler, destek versinler. Bizde en iyi şekilde mücadele edip, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda iyi sonuçlar alıp, ligi istediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Lolipop (5 yıl önce)
    Wala chebake kardesim kusura bakma o dedigin gecen seneydi bu sene paso ligimi yirttim adil yuzunden o oldugu surece malatya spor macina gitmemm.smdi cok bilmisler cikar derki sen taraftar degilsin yok malatyali degilsin diye he kardesim heeeee.adille o ali ravci denen sahıs gitmedigi muddetce kesinlikle gitmeyecegim oturur evimde izlerim...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Adam haklı,taraftar olarak transferin geikmesinden rahatsızız ancak ligde en rahat transferi biz ve Kasımpaşa yapabilir. Çünkü kadro genişliği 20- 21 digerleri 30-32 .kadrosu boyle geniş takımlar madi anlamda hep sıkıntı yaşar. Verim alamadığı topçuyu yollamak büyük başarıdır. Kasımpasa neden yıllardır bu ligde, doğru yönetildiği için.Adil başkan bu işi biliyor ancak sanssız bukadar sakatlık...Adil başkan bu darbogazdan geçtiğinde hepimiz onu anlayacağız ve tarih onu BÜYÜK BAŞKANolarak yazacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • El ediyi el ediyi Kaşları gel gel ediyi Senin o güzel dur(u)şun Beni burda del'ediyi Yaradana kurban olam Geçti gelin eleylen Aman diloy dağlar diloy diloy Yolcum diloy da diloy hancım diloy Su yolunda su yolunda Kalaylı bakraç kolunda Eller gibi bir yar sevdim O da herkesin dilinde Yaradana kurban olam Geçti gelin eleylen Aman diloy dağlar diloy diloy Yolcum diloy da diloy hancım diloy. Yani iş işten geçmeden dikkat etmek lazım bu lige çıkmak okadar kolay değil tutunmakta kolay değil YÖREMİZİN TÜRKÜSÜ MALATASPORUMUZUN DURUMUNU ANLATIYOR.SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Tarftar aneyde..
    0
    0
    Yanıtla