SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamp Çalışmaları Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:08
Kamp Çalışmaları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, ligin ikinci yarısı için Malatya’da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını sürdürüyor. 

Ligin ikinci yarısına Malatya hazırlanan ve antrenmanlarını İnönü Üniversitesi Stadı’nda gerçekleştiren sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolcuların bir hayli moralli oldukları gözlendi. Takıma yeni katılan Ali Kunter, Engin Bilici ve Yalçın Güner ile kadrosunu daha da güçlendiren 44 Malatyaspor, ligin ikinci yarısında başarılı sonuçlar alarak, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlıyor.

Öte yandan 44 Malatyaspor’da takıma yeni katılan orta saha oyuncuları Yalçın Güner ile Engin Bilici basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BAL’de Malatya’yı temsil eden Malatya İl Özel İdarespor’dan 44 Malatyaspor’a transfer olan orta saha oyuncusu Yalçın Güner, sezon başında Malatya İl Özel İdarespor ile anlaştığını ve takımın kaptanlığını yaptığını anımsatarak, ligin ikinci yarısında 44 Malatyaspor’un başarısı için ter dökeceğini ifade etti.

Malatya’ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmayı amaçlayan 44 Malatyaspor’un hedefine ulaşması adına elinden geleni yapacağını söyleyen Yalçın, “44 Malatyaspor’u bir üst lige taşımak ve Malatya’ya ikinci bir profesyonel takımı kazandırmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Hep birlikte 44 Malatyaspor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Bir dönem 44 Malatyaspor’un formasını giymiş olan orta saha oyuncusu Engin Bilici ise, 44 Malatyaspor formasını bir kez daha giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, 44 Malatyaspor’un kaliteli bir kadro yapısına sahip olduğunu ifade ederek, “Malatya olarak artık bir takımımızın 3. Lige çıkma zamanı geldi. Bu anlamda da birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Futbol, Malatya’da bitme aşamasına geldi. Amacımız 44 Malatyaspor’u 3. Lige çıkararak, Malatya’ya ikinci bir profesyonel takımı hediye etmek” diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız