SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kamp Dönemi İyi Geçti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Antalya kampını Cuma günü tamamlıyor. Malatyaspor Mali Kaynaklar Sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi İlhan Deniz, kampla ilgili bilgiler verdi, transferleri değerlendirdi. Deniz, Antalya Belek IC Otel sahasında yapılacak son antrenmanın ardından kafilenin 21.30 uçağıyla İstanbul’a, oradan da 23.30 uçağıyla Gaziantep’e geçeceklerini söyledi.

Deniz, kampla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “2 etap üzerinden kamp yaptık. Teknik Direktörümüz Fahrettin Ömeroviç yönetiminde takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. İhtiyaç duyulan mevkilere, teknik kadronun raporu ve Malatyaspor’un olanakları doğrultusunda gerekli transferleri yaptık. Bu futbolcuların Malatyaspor’a uyum sağlamasını ve başarılı olmasını bekliyoruz” dedi.

Deniz, takımdaki çalışma azmini ve arkadaşlık ortamını gayet olumlu bulduklarını belirterek “Futbolcularımızın Malatyaspor’u başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapacağından eminiz. Gerek antrenmanlarla gerek oynanan özel maçlarla Malatyaspor’un iskeleti belirlenmeye çalışıldı” dedi.

Deniz, Malatyaspor’u ayakları üzerine oturtmak için yönetim kurulunun büyük çaba harcadığını, bunu yaparken Malatyalılardan destek beklediğini anımsatarak “Bu doğrultuda eski yöneticimiz, Sayın Selahattin Dağıstanlı Gaziantep Büyükşehir Belediye deplasmanının masraflarını karşılıyor. Kendisine teşekkür ediyor, bu hareketinin diğer işadamlarımıza örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Malatyaspor, kampta oynadığı özel maçlarda, Göztepe’yi 2-1, Gloner Bruc’u 12-1, Malatya Belediyespor’u 4-1 yenmiş, Samsunspor ile 1-1 berabere kalmış ve Kayseri Erciyesspor’a 3-1 yenilmişti.

Malatyaspor, ara transferde Tayfun Seven (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Taylan Aydoğan (İzmirspor), Selim Akbulut (Arsinspor) ve Caner Ağca (İnegölspor) ile sözleşme imzalamıştı.

Malatyaspor, 13 Ocak Pazar günü GASKİ Tesislerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 13.00'de başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız