SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kamp Görmeyen Gençlerle..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, Kahramanmaraşspor maçından alınan beraberliğin sevinci yaşanırken, Teknik Sorumlu Hasan Koç, gençlerin oyunundan memnun olduğunu söyledi.

Koç, yaptığı açıklamada, "Maç denk kuvvetler şeklinde başladı. Maça iyi başlayan taraf biz olmamıza rağmen, bireysel hatalardan dolayı gol yedik ve geriye düştük. Toparlanmamız geç olmadı ve beraberliği sağladık. İlk yarının sonunda yan toptan yediğimiz golle 2 - 1 yenik duruma düştük. İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine bizdik. İyi oyunla 2 - 2'lik eşitliği sağladık. Tabi bir de ikinci golümüz öncesinde Ahmet Çetinkaya'nın direkten dönen bir topu vardı. Bizim için iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum" dedi.

"ADANA DEMİRSPOR MAÇINA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMAK İSTİYORUZ"
Maç içerisinde hatalarını da gördüklerini kaydeden Koç, "Karşılaşmadan ders çıkaracağımız taraflarda vardı. Hatalarımızı gördük. Hafta içerisinde bu hatalarımızı gidererek, Adana Demirspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.

"YETENEKLİ FUTBOLCULARIMIZ VAR"
Koç, Malatyaspor'da yetenekli futbolcuların olduğuna dikkat çekerek, "Takım fiziksel ve psikolojik olarak 2. Lig'e hazır değil. İlk yarı ve ikinci yarı da bu gençlerimiz kamp görmedi. Futbolcularımızın performanslarını üst düzeye çıkarmak için çalışacağız. Yetenekli oyuncularımız var. Malatyaspor'u konumu itibariyle herkes düştü görüyor. Ama önümüzde daha oynayacağımız maçlar var. Malatyaspor'un daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Ben, genç arkadaşlarımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" ifadesine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız