SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamp İyi Geçiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:54
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, yönetim kurulu üyeleri Çetin Aydoğan ile Ahmet Değirmenci, Ankara Kızılcahamam kampından döndü. 

Sarı kırmızılı takımın Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’nde devam eden birinci etap kamp çalışmalarını takip eden ve futbolculara destek veren genel kaptan Çetin Aydoğan ve mali işler sorumlusu Ahmet Değirmenci, kampla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Genel Kaptanı Çetin Aydoğan, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade ederek, “İlk hazırlık kampımızı Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştiriyoruz. Kamp çalışmaları beklentimizin üzerinde ilerliyor. Hocamızda kampın gidişatından oldukça memnun olduğunu bizlere söyledi. Arkadaşlık ortamının üst düzeyde olduğunu gözlemledik. 3-4 futbolcu daha kadromuza katacağız. Onlarında katılımıyla Yeni Malatyaspor istenilen seviyeye gelecektir” dedi.

PTT 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu ile oynanan hazırlık karşılaşmasını da değerlendiren Aydoğan, “Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız karşılaşmada skor aldatıcı oldu. Takımımız çok iyi oynadı. Kaldı ki, Mersin İdmanyurdu ikinci etap kampını yaptı ve lige hazır durumdalar. Ama skor kimseyi aldatmasın, ezilen bir takım görüntüsünde değildik. Takımın eksiklerini görme adına bu hazırlık karşılaşması iyi oldu. Bu hazırlık maçında alınan sonuç tedirginlik oluşturmasın, takımın gidişattı çok iyi” diye konuştu.

Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci ise, kamp çalışmalarını yerinde görme fırsatı bulduklarını ifade ederek, kampın çok iyi bir havada geçtiğini söyledi.

Değirmenci, kamp çalışmalarında futbolcuların istek ve hırslarından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Takımda çok iyi bir hava var. Yeni katılan arkadaşlarla birlikte iyi bir kaynaşma var. Takımımız bir kolej havasına girmiş. Futbolcular arasındaki dostluk ve arkadaşlığı da yakından gördük. Bu bize büyük bir zevk verdi” dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekleyen Değirmenci, “Eksiklerimiz var. Bu eksikleri de en kısa zamanda gidereceğiz. Transfer çalışmaları kapsamında 4 oyuncuyla daha anlaşacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç gün içerisinde görüştüğümüz arkadaşları kadromuza katacağız” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız