SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamp Sürüyor, Transfer Belirsiz

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

"HEDEF İLK İKİ"
Sarı-kırmızılı ekip, WOW Football Center'da kondisyon ağırlık bir çalışma yaptı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Teknik Direktör İsmail Kartal, antrenmanın son bölümünde top kapma çalışmasını tam sahaya yayarak, futbolcularına kondisyon yüklemesi yaptı.

Malatyaspor olarak hedeflerinin sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, "Malatyaspor olarak çok kaliteli bir kadromuz var. Bu kaliteli kadromuzla sezon sonunda Malatya şehrine Süper Lig sevinci yaşatmak istiyoruz. İkinci yarıda ilk yarıya nazaran daha zorlu maçlar oynanacak. Bu zorlu maçları en iyi şekilde geçerek, ligi ilk 2 sıra içinde bitirip, 1 yıl aradan sonra yenide Süper Lig'e merhaba demek istiyoruz" dedi.

Malatyaspor'un Antalya kampı süresince toplam 21 takımın katılımıyla 4 grupta gerçekleştirilecek bir turnuvaya katılacağı, ilk maçını 8 Ocak'da Şanlıurfaspor ile oynayacağı da haber alındı. Sarı kırmızılı ekibin söz konusu turnuvada; 10 Ocak'ta Orduspor, 12 Ocak'ta Eskişehirspor ve 14 Ocak'ta da Gaziantep Büyükşehir Belediye takımlarıyla karşılaşacağına ilişkin bilgiler ajans haberlerinde yeraldı.

TRANSFER KULİSİ..
Bu arada Malatyaspor'dan transferler konusunda net bir açıklama gelmezken, Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın, Altaylı Metin Depe, Gaziantepli Mahmut Hanifi, Sivaslı Hakan Bayraktar'la ilgilendiklerini, bunlardan Depe'nin kampta olduğu yolundaki "teyidinin" dışında, kulislerde transfer iddiaları konuşulmaya devam ediyor.

TV Malatya'da, Kayserispor'un kaleci Bora'ya karşılık 650 bin dolar ve 1 oyuncu teklif ettiği yolundaki haberlerle ilgili kulüpten yine bir açıklama gelmezken, teklif edilen paranın daha düşük olduğu, bunun yanı sıra defans oyuncuları Ali Turan ve Kemal'den birinin takas için önerildiği iddiaları mevcut. Yine Hakan Bayraktar ve Mahmut Hanifi transferlerinde henüz bir sonuca ulaşamayan Malatyaspor'un, orta saha için eski futbolcularından Sancak'ı gündemine aldığı da öne sürülüyor.

Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon ara transferde kadrosuna kattığı Malatyalı oyuncusu Serdal Boyraz'ı da, Teknik Direktörün raporu doğrultusunda Antalya'daki 2. etap kampına götürmediği ortaya çıktı. Serdal'ın kendisine kulüp aradığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız