SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamp Umduğumuz Gibi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:30
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Gürses Kılıç, kamp çalışmalarının umdukları gibi gittiğini belirterek, fiziksel anlamda iyi bir görüntü içinde olduklarını söyledi. 
 
Bolu Termal’de gerçekleştirilen üçüncü etap kamp çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren tecrübeli teknik adam, “İlk etap kamp çalışmalarımızı Malatya’da yapmıştık. Malatya’da ön hazırlığı yaptık. Ardından Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri’nde ikinci etap kamp çalışmalarımızı yaptık. Kızılcahamam kampında fiziksel anlamda oldukça mesafe kat ettik. O anlamda da Malatya ve Kızılcahamam kampı oldukça verimli geçti. Herhangi bir sorun yaşamadan bu iki kampı tamamladık. 2 günlük iznin ardından Bolu Termal’de üçüncü etap kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada hazırlık maçlarıyla birilikte fiziksel yüklenmenin en üst seviyesindeyiz. Bunun yanında takım içinde hem sahada hem de saha dışındaki arkadaşlık noktasındaki uyumu en iyi şekilde yakalamak adına bu kamp büyük önem taşıyor. Şuana kadar gelinen noktada Allah’a şükür çok fazla sıkıntımız olmadı. Halil Çelik, Kahramanmaraşspor maçında aldığı darbe sonucu bir sakatlık yaşadı. Onun dışında ne fiziksel ne de psikolojik anlamda oyuncular açısından herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kamp çalışmaları umduğumuz gibi gidiyor. Ufak tefek aksaklıklar olabiliyor ama onlar zaten olması gereken şeyler” diye konuştu.
 
Kılıç, hazırlıklarda herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, “İstediğimiz seviyedeyiz. Oyun anlamında iyi durumdayız. Fiziksel anlamda oldukça iyiyiz. Koşan, mücadele eden ve oynayan bir takım oluşturma peşindeyiz. Daha tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemem ki zamanda var. Sorunsuz iyi bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah lig maçına kadarda böyle devam ederiz. Allah’ın da yardımıyla iyi bir sezon geçiririz” dedi.
 
Tecrübeli teknik adam, transfer çalışmalarında oyuncu tercihlerini iyi yaptıklarını belirterek, "Hazırlık karşılaşmalarında fiziksel olarak ne durumda olduğumuza, taktiksel olarak ne durumda olduğumuza, takım uyumuna ve bireysel olarak futbolcuların ne yaptığına bakıyoruz. Bunlar bizim için önemli noktalar. Bu noktalarla ilgili takımımız her maçta büyük bir artış gösterdi. Oynadığımız maçlarda rakiplere karşı küçük büyük fark etmez zafiyet göstermedik. Rakiplerimizin üstünlük kurmalarına da çok fazla izin vermedik. Tam istediğimiz bu dönemde alınamaz da, hemen hemen iyi durumdayız diye bilirim. Oyunculardan hem bireysel olarak hem de takım olarak istediğimi yakın seviyede aldım. Fiziksel anlamda da görüntümüz iyi. Oyuncularımız hep oyun içerisinde olmak istiyor. Koşarak, mücadele ederek ki, benim genel futbol anlayışımda bu. Ben özellikle bu transferleri yaparken de, kurguyu bunun üzerine kurdum. Biz kılı kırk yardık ve canlı, öne hamleli, hareketli, oyunu hep aktif oynayan, oyun içerisinde devamlı olan oyuncuları tercih ettim. Bu tercihte de doğru yaptığımız gözüküyor" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız