SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamp Verimli Geçiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:17:58
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, ligin ikinci yarısında farklı bir Yeni Malatyaspor’un sahada olacağını söyledi. 

Antalya kampında takımın başında bulunan Günaydın, kamp çalışmaları ve ikinci yarıdaki hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.

Devre arası kamp çalışmalarından istedikleri verimi aldıklarını kaydeden Günaydın, “Kamp çalışmalarımız iyi ve verimli geçiyor. Evren’in sakatlığı dışında olumsuz hiçbir durum yok. Devre arası kamp çalışmalarımızda, futbolcuların hırsları ve mücadeleleri ile ortaya koydukları performans anlamında istediğimiz verimi aldığımızı düşünüyorum. Cuma günü kamp çalışmalarımız sona erecek. Son bir hazırlık maçı daha oynayarak, devre arası çalışmalarımızı tamamlayacağız” diye konuştu.

Günaydın, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: “Kamp çalışmaları esnasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Evren Kürkçü sezonu kapattı. Hüzeyfe, Vedat ve Okan’ın hafif sakatlıkları var. Ama bu üç oyuncumuzda ciddi bir sakatlık yok. Önümüzde kalan sürede de herhangi bir sakatlık yaşamadan, ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz.”

Transfer çalışmalarıyla ilgili teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın vereceği raporu beklediklerini söyleyen Günaydın, “Kamp sonrasında hocamızın takviye anlamında bir isteği olursa yönetim kurulumuz bunu değerlendirecektir. Ama transfer dönemi içerisinde ligin en önemli iki oyuncusu olan Emre Hasan Balcı ile Mehmet Türkmehmet’i kadromuza kattık. İki oyuncumuzda takıma çabuk uyum sağladı” dedi.

Günaydın, Malatyalı taraftarlara da bir çağrıda bulunarak, “Ligin ikinci yarısında çok daha farklı bir takım sahada olacak. Taraftarlarımız çok koşan, mücadele eden, galip gelmeyi çok isteyen bir takım izleyecekler” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız