SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamp Verimli Geçti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:43:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Fahri Tatan ile sağ kanat oyuncusu Mustafa Şen, yeni sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. 

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen orta saha oyuncusu Fahri Tatan, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Son çalışmalarımızı Malatya’da yapıyoruz. Bizleri de lig heyecanı sarmaya başladı. İki etaptan oluşan bir aylık bir kamp dönemi geçirdik. Allah’a şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadan, çalışmalarımızı tam kadro tamamladık. Gayet tempolu, istekli ve çok iyi bir şekilde çalıştık. Bu anlamda iki kamp dönemi de oldukça verimli geçti” dedi.

Tecrübeli futbolcu, lige iyi başlayıp, sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşmak istediklerini kaydederek, “Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Lig uzun bir maraton. Maçlara tek tek bakıyoruz. Önümüzde Sarıyer maçı var. Sarıyer maçını kazanıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şuanda sadece Sarıyer maçını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Tatan, “Kendi adıma çok iyi bir kamp dönemi geçirdim. Bütün antrenmanlara katıldım. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Hocalarımda bu anlamda bana çok yardımcı oldu. Yeni gelen oyuncu arkadaşlarımız ve kadrodaki mevcut arkadaşlarımızla çok çabuk kaynaştık. Benim adıma da her şey çok güzel gidiyor. Çok mutluyum. Henüz resmi maç oynamamamıza rağmen Yeni Malatyaspor camiasının bir üyesi olduğum için çok mutluyum. İnşallah bu mutluluğumuz daim olur” şeklinde konuştu.

 

“HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM”

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi sağ kanat oyuncusu Mustafa Şen ise, hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, Yeni Malatyaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Şen, takımda iyi bir hava olduğunu ve başarıyı yakalamak istediklerini kaydederek, “Hedefleri olan bir camia. Yeni Malatyaspor’u seçmemdeki en büyük neden buydu. Beklediğimden çok daha iyi ve güzel bir ortam buldum. Transfer olduktan sonra hiç yabancılık çekmeden, kısa sürede takıma uyum sağladım. Şuan için her şey çok güzel gidiyor. Sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Lig'e taşıyacaklarını ifade eden Şen, şunları söyledi: 

“Balıkesirspor’da forma giydiğimde Yeni Malatyaspor, ligde beraber çekiştiğimiz bir takımdı. İki favori takımdan Balıkesirspor PTT 1. Lig'e çıktı, Yeni Malatyaspor kaldı. Bu sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. İskelet kadro korunmuş ve üzerine de iyi transferler yapıldı. Kadroda devamlılık korunduğu zaman otomatik olarak başarı da kendiliğinden geliyor. Yeni Malatyaspor’un bir üst lige çıkacağına inanıyorum. Takımımızı PTT 1. Lig'e çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız