SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kamp Verimli Geçti'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:27
'Kamp Verimli Geçti'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un genç defans oyuncusu Koray Şanlı, iyi, etkili ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

  PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un büyük beklenti içerisinde olduğu oyuncular arasında yer alan defans oyuncusu Koray Şanlı, Bolu'da gerçekleştirilen çift etaplı kamp çalışmalarını değerlendirdi. 

  Şanlı, sezon öncesi Bolu Gerede ve Termal'de iki etaplı bir kamp çalışması yaptıklarını anımsatarak, iki etaplı kampın oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

  Lige hazır bir şekilde girebilmek için kamp çalışmalarını en iyi şekilde geçirdiklerini dile getiren genç defans oyuncusu, "Öncelikle iyi ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. Yabancı oyuncuların yanı sıra takıma sonradan katılan arkadaşlarımızla uyum sürecini atlatmaya çalıştık" dedi.

  Şanlı, takımın her gün daha iyiye gittiğini belirterek, takım hüviyetine bürünmeye başladıklarını ifade etti. 

  Hazırlık karşılaşmalarında takıma yeni katılan futbolcularla birlikte takımdaki mevcut futbolcuların birbirlerini daha iyi anlamaya başladığını kaydeden genç futbolcu, ligin başlangıcına kadar daha iyi hale geleceklerini söyledi.

  Denizlispor ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçta attığı frikik golüne de değinen Şanlı, "Topun başına geçtiğimde gol olacağını hissetmiştim. Vurdum ve gol oldu. Hocam izin verirse, duran topları kullanmak isterim" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız