SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamp Yapacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:14
Kamp Yapacaklar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gençlik Merkezi’nin ücretsiz olarak düzenlediği proje kapsamında 13 ila 15 yaş arası 45 bayan, Antalya Duacı Deniz Kampı'na gitti. 
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen gezi kapsamında 45 bayan, Antalya'da 8 gün tatil yapacak. Kamp kapsamında doğa ve kültür gezilerinin de yapılacağı kaydedildi.
 
Malatya Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "45 kişilik bayan grubu Antalya Duacı Deniz Kampı'nda 8 gün tatil yapacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu kampta 13 ila 15 yaş arası bayanlar, tatilin yanı sıra doğa, tarih ve kültür gezilerine de katılacak" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız