SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampa Çağrıldılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nun 3 sporcusu, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği kampa katılacak.

Dünya'nın tüm ülkelerinden sporcuların geleceği kampta sporcular 1 hafta içerisinde hem dostluklarını pekiştirecek hem de dünyanın en iyi koçlarından eğitim alacaklar. 24 Ağustos'ta başlayıp, 31 Ağustos'ta sona erecek kampın tüm masraflarını ise Türkiye Basketbol Federasyonu karşılayacak.

Konuyla ilgili bilgiler veren Malatya 12 DABO Antrenörü Bayram Acar, "2010 yılı Basketbol Dünya şampiyonası ülkemizde 4 ilde oynanacak. Dünya Şampiyonası etkinlikleri kapsamında dünyanın bütün ülkelerinden 1 bayan 1 erkek basketbolcu ve başlarında da 1 antrenör Türkiye'de toplanacak. Türkiye'yi de kampta 30 oyuncu temsil edecek. Bu oyunculardan 3'ü Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulundan katılacak. Utku Türkkölesi, Çağan Burak, Müge Barışçıoğlu bu kampta yer alacak. Basketbol Federasyonu'nun amacı Dünya Şampiyonası esnasında tüm ülkeleri bir araya getirip, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek. En iyi koçlarla bu basketbolcularımıza 1 hafta içerisinde iyi bir eğitim verilecek. İnşallah bu organizasyonla beraber sporcularımızda kendilerini geliştirecekler ve yeni arkadaşlıklar edinecekler" dedi.

Malatya 12 DABO Sporcusu Müge Barışçıoğlu, kampın kendileri adına çok faydalı olacağını ifade ederek, "Kamp eğlenceli geçecektir. Yeni sporcu arkadaşlarımız olacak. O kampta 1 hafta içerisinde çok şey öğrenebilirim. Basketbol hayatıma katkı sağlayacak" diye konuştu.

Malatya 12 DABO Sporcusu Utku Türkkölesi de, kampı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağını belirterek, "Kampın iyi geçeceğine inanıyorum. Başka ülkelerden arkadaşlarım olacak. Başka koçlardan bilgiler alacağım. Basketbolumun üzerine faydalı bilgiler ekleyeceğim" şeklinde konuştu.

Malatya 12 DABO Sporcusu Çağan Burak ise, "Kampa katılacağım için çok sevinçliyim. Canlı basket maçları seyredeceğim. Kamplar yoğun tempoda geçiyor. Basketbolum ve kişiliğim için çok faydalım olacağına inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız