SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampa Girdiler

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, kendi sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-Kırmızılı takımda Nail antrenmana katılmazken, sakatlığı devam eden Mahmur Acar takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Celil, Olcaytu ve Ergun'un durumlarının maç saatinde netlik kazanacağı bildirildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kısa alanda koşu ve 5'e 2 top çalışmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Eren, kendi sahalarında oynayacakları maçların önemini bildiklerini ve en iyi mücadeleyi vererek, Çaykur Rizespor maçından üç puan ile ayrılmak istediklerini söyledi.

Malatyaspor Kulüp Üyesi Abdullah Aksoğan ise, taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını ifade etti.

RİZE DE GELDİ..
Bu arada Malatya'ya gelen Çaykur Rizespor da, maç hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde bir çalışma yapan yeşil-mavili ekip, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından basına kapalı olarak, çalışmasını sürdürdü.

Takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Serdar Samatyalı, iki takımı için zorlu bir mücadele olacağını, hak edenin galip geleceğini söyledi. Samatyalı, "Beş maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyoruz. Malatyaspor'da da geçen yıldan başlayan sıkıntılar devam ediyor. İki takım içinde zorlu bir mücadele olacak. Biz, Malatyaspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz. Hak eden kazanacak" dedi.

Çaykur Rizespor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından Aksaç Otel'de maç saatini beklemeye başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız