SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampa Girdiler

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, GASKİSpor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi. Bu arada, teknik direktör Mustafa Ceviz'in istifası üzerine takımı çalıştırmayı sürdüren Hakan Çalışkan'ın teknik direktör olarak devam etmesinin düşünüldüğü, yardımcılığını da Ali Ravcı'nın yapacağı öğrenildi.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde antrenör Hakan Çalışkan yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Yunus katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Engin ise takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. Antrenmanı Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Aşan da izledi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Aşan, alınan olumsuz sonuçlardan dolayı takımın üzerinde baskıların olduğu yönünde iddiaların ortaya atıldığını söyleyerek, "Sonuç kötü olduğu için keşmekeşlik yaşanıyor. Ben kimsenin günahını alamam. Ben maçları seyrettim ve bu maçları analiz edip, tartıştık. İsmail Tekin hocamız, bu takımda başarılar sağladı. Biz de kendisine her zaman desteğimizi verdik. Dışarıdan gelen laflar benim ilgi alanıma girmiyor. Ben kimseye çamur atamam. Şahit olmadığım bir şeyi burada yorumlayamam" diye konuştu.

Sezona başlarken 2. Lig'de başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyen Aşan, "Psikolojik olarak kendimizi 2. Lig'e hazır hissediyorduk. Ancak zamanla gördük ki, bu takım yeterli değil. Malatya Belediyespor'un çok pahalı futbolcu alacak potansiyeli yoktu. Bunu yönetim ve teknik heyet olarak oturup, konuştuk. Biz o dönem teknik heyetin isteği doğrultusunda transferler yaptık" ifadelerini kullandı.

Hakem hatalarının da kaybettikleri maçlarda etkisinin olduğunu iddia eden Aşan, "Takımın bu duruma gelmesinde hepimizin hatası var. Ligde diğer takımlar iyi transferler yaparken, biz lüks transferler yapamadık. Çünkü, bizim Malatyaspor gerçeğimiz var. Malatyaspor dururken bizim lüks transfer yapmamız kamuoyunun tepkisini toplamamıza neden olurdu. Gelinen noktada en son sıradayız" dedi.

Transfer konusunda yönetim kurulu olarak net bir karar almadıklarını kaydeden Aşan, "Transfer konusunda çalışmalara henüz başlamadık. Ancak, en kısa sürede bu konuyu konuşacağız. Pazartesi günü Hakan Çalışkan hocamızla da bir görüşme yapacağız. Kendisiyle yola devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Golcü futbolcu Orhan ve kaleci Ahmet ise, matematiksel olarak ligde kalma şanslarının devam ettiğini belirterek, bu konuda karamsar olmadıklarını söylediler.

HAKEMLER..
Bu arada Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı.

5. grup maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

İskenderun Demir Çelikspor - Şanlıurfaspor: Mustafa Öğretmenoğlu
Şanlıurfa Belediyespor - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor: Erbay Aldemir
Elazığspor - Adıyamanspor: Serkan Çınar
Mardinspor - Belediye Vanspor: Serkan Tokat
Gaskispor - Malatya Belediyespor: Serdar Karakaş"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız