SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampa Kadar 5-6 Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:30:41
Kampa Kadar 5-6 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da transferler için düğmeye basılırken, 1 Temmuz'da Malatya'da toplanılması ve 3 Temmuz'da Bolu Gerede'de başlayacak ilk etap kamp çalışmalarına kadar en az 5-6 transferin yapılacağı açıklandı. 

Teknik direktör Yücel İldiz'in hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten sarı kırmızılılar, listelerindeki futbolcularla ön görüşmelerini sürdürüyor. Gerek iç gerek dış gerekse de yabancı oyuncu transferinde şuana kadar hiçbir anlaşma imzalamayan yönetimin, bir kaç gün içerisinde imza şov yapması bekleniyor. 

-Oyuncularla görüşmeler devam ediyor-

Gelecek sezon 15 milyon 500 bin TL'lik bütçesiyle orta sıralarda olmayı hedefleyen Yeni Malatyaspor, kadrosunu da buna göre oluşturacak. 

Transferde sadece Kartalspor’lu orta saha oyuncusu Azad Filiz’i renklerine bağlayan sarı kırmızılı kulüp, taraftarların beklentisine henüz karşılık veremedi. 1 Temmuz’da toplanacağı açıklanan Yeni Malatyaspor’un Bolu kampına kadar iç transferde en az 5 ya da 6 oyuncuyu kadrosuna katacağı belirtildi.

Bu arada yönetim ve teknik heyeti en çok düşündüren konunun yabancı futbolcu transferi olduğu öğrenildi. Türkiye liglerini bilen ve uyum sorunu yaşamayacak, kaliteli oyuncuları transfer etmek istediği belirtilen sarı-kırmızılı yönetimin, yüksek rakamlar karşısında geri adım attığı ifade edildi.

Türkiye’yi bilmeyen futbolcuları kadroya katmaya sıcak bakmayan Yeni Malatyaspor yönetimi, en az 5 yabancı oyuncu almayı hedefliyor. Sarı kırmızılı teknik heyetin yabancı oyuncu takviye etmeyi düşündüğü mevkiler arasında kale ve hücum bölgesinin olduğu ifade edildi.

-Genç oyuncular kampa dahil edilecek-

Takımın Malatyalı gençleri Burak Kavlak, Hakan Bezci, Ferhat Canlı, Abdulsamet Damlu ve Mehmet Ayaoku’nun da kamp kadrosuna dahil edileceği ifade edildi. 

Bolu Gerede kampı öncesi dış transferde de 5-6 oyuncunun transferini bitirip kampa yetiştirmeye çalışacağı öğrenilen yönetimin, böylelikle 1. etap kampında teknik heyete 20’ye yakın oyuncuyla çalışma fırsatı sunmuş olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız