SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampa Katılacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:40
Kampa Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan Masa Tenisi kampına 3 sporcu, 2 de antrenörün katılacağı kaydedildi. 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun (TMTF) 2013 faaliyet programında yer alan ve Ankara’da 17 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Minikler ve Yıldızlar Milli Takım Kampına, Malatya’dan masa tenisi sporcuları Faruk Tekin, Alican Şeker ve Uğurcan Bayer davet edildi.

Öte yandan Masa Tenisi Antrenörleri Seda Kahraman, 15-30 Ağustos tarihleri arasında Bartın’da yapılacak olan Yıldız Kızlar Milli Takım kampına, Ayşe Arar ise 19-30 Ağustos tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak olan Milli Takım Temel Eğitim Kampına çağrıldı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Masa tenisi Antrenörü Ömer Tekin, “Masa Tenisi’nde çalışmalarımız Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam etmektedir. Kulüp olarak da Esenlik Malatya Belediyespor bizlere destek vermektedir. Bu destek ve çalışmaların sonucunda milli takıma Malatya’dan sporcu kazandırıyoruz. Bu doğrultuda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2013 faaliyet programında yer alan ve Ankara’da 17 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Minikler ve Yıldızlar Milli Takım Kampına, sporcularımız Faruk Tekin, Alican Şeker ve Uğurcan Bayer davet edildi. Amacımız bundan sonraki süreçte milli takıma daha çok sporcu kazandırmaktır” dedi.

Tekin, milli takıma sporcularla birlikte antrenör de verdiklerini kaydederek, “Çalışmalarımızın semeresini alıyoruz. Milli takıma sporcu kazandırmanın yanı sıra antrenör de veriyoruz. Bu anlamda antrenörlerimiz Seda Kahraman, 15-30 Ağustos tarihleri arasında Bartın’da yapılacak olan Yıldız Kızlar Milli Takım kampına, Ayşe Arar ise 19-30 Ağustos tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak olan Milli Takım Temel Eğitim Kampına çağrıldı. Buda bizi oldukça gururlandırıyor. Bundan sonrada çalışmalarımızı aynı tempo ve disiplinle sürdüreceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız