SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanya İçin Kitap Seti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan 91.000 Dev Öğrenci kampanyası çerçevesinde öğrenciler tarafından hazırlanan Seçme Şiirler, Seçme Sözler ve Seçme Hikayeler adlı kitap seti tamamlandı.

Kitapların tanıtımı için Valilik Makamında düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Poyraz, Gazi İlköğretim Okulu Müdiresi Gülten Turfanda ile 91.000 Dev öğrenciyi temsilen Duygu Abuşoğlu, Gizem Yıldırım, Arda Seren Kılıç ve Yiğit Altıntürk katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Gazi İ.Ö.O. Müdiresi Turfanda; “Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kitapların basımı bitti. Önümüzdeki günlerde de satışa sunulacak, emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Daşöz de “ Kampanyanın başlaması ile birlikte örgütlenen öğrencilerimiz 1 yıllık süreç içerisinde Tiyatro, kermes gibi yüzlerce etkinlik hazırladılar. Bu öğrencilerimizle ne kadar öğünsek azdır. Seçme Şiirler, Seçme Sözler ve Seçme Hikayeler adıyla derlenen kitaplarda İlimiz, ülkemiz ve dünyamızın önde gelen şair, öykücü ve düşünürlerin eserleri yer alıyor. 10.000 adet olarak ilk basımı gerçekleştirilen kitap seti 15 YTL’den satışa sunulacak. Hedefimiz ilk basımda 100. 000 YTL gelir sağlamaktır. Tamamen öğrencilerimizin ürünü olan bu kitap setinin her eve girmesini gerektiğine inanıyoruz. Biz Özel İdare olarak 6 bin adet alma kararını verdik. Belediye, TSO, ESOB, Kütüphaneler gibi kuruluşlar başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Örgütlerinin bu kitap setini almalarını bekliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra tören hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız