SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanya Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:55
Kampanya Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından 10 mahallede düzenlenen “Evcil hayvanlar için ücretsiz kuduz aşısı” kampanyası sona erdi. 

Nisan ayının ilk haftasında Cumhuriyet Mahallesinde başlayan Evcil Hayvanlara yönelik düzenlenen kuduz aşısı kampanyası, Çavuşoğlu mahallesinde sona erdi. 

10 mahalleyi içine alan kampanya kapsamında; Cumhuriyet, Cevatpaşa, Çilesiz, Turgut Özal, Zaviye, Paşaköşkü, Cevherizade, Nuriye, Fırat ve Çavuşoğlu mahalleleri evcil hayvanlara yönelik sağlık taraması yapıldı. Veteriner Şube Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda hayvanlarını aşılatan hayvan sahiplerine hayvan bakımı hakkında bilgiler de verdi. Ekipler tarafından aşısı yapılan hayvanlara aşı kartı düzenlenerek kayıt altına alındı. 

Her mahallede muhtar evlerinin bulunduğu alanda gerçekleştirilen kuduz aşı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterirken, yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız