SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanyanın Ödül Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okuyor Kampanyası'nda dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi.

Atatürk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Malatya Okuyor Kampanyası ödül töreninde konuşan Vali Ulvi Saran, "Malatya Okuyor Kampanyası'ndaki amacımız, çocuk ve gençlerimize hayat boyu okuma alışkanlığını kazandırmaktır" diyerek, okumanın önemini anlattı.

Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Yücel Abik de konuşmasında, insanın farkındalık meydana getirmesi, kendini geliştirmesi için okumanın önemini anlatıp, "Eğer evde çocuk ve genç okuyorsa, bu ailesine de yansır ve aile de okumaya başlar" ifadelerini kullandı.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Özcan Karadağ da, okullarında düzenledikleri Malatya Okuyor Kampanyası Ocak ayı ödül töreni için toplandıklarını ifade etti. Karadağ, en iyi ben okuyorum ve en çok ben okuyorum projelerinde Ocak ayında 4 ve 5. sınıflarda 26, 6,7 ve 8.sınıflarda ise 50 öğrenci olmak üzere toplam 76 öğrencinin projeye katıldıklarını belirterek, Türkçe öğretmenlerinin değerlendirmesi sonucu derecelerin belirlendiğini kaydetti.

Konuşmalardan sonra, en iyi ben okuyorum dalında 4. ve 5. sınıflarda Zehra Nalçacı, Mehmet Buğra Çağlar ve Sümeyye Kaya, 6.,7. ve 8.sınıflarda ise Berfin Sultan Tabaş, Şeydanur Kürün ve Simge Şengür, En çok ben okuyorum projesinde ise 4. ve 5.sınıflarda İbrahim Çağrı Akdağ, Yavuz Selim Karaman ve Barış Kızılaslan, 6.,7. ve 8. sınıflarda ise Deniz Büçkün, Özgür Çelik ve Aybuke Burkaç'a ödüllerini, Vali Ulvi Saran, Milli Eğitim Müdürü yardımcıları Yücel Abik, Mehmet Boyraz ve Yahya Yazgan, Malatya Okuyor kampanyası proje koordinatörü Ahmet Turan Yılmaz ve diğer yetkililer verdi.

En çok okunan şube olarak da 5 D ve 6 F sınıf öğretmenlerine başarı belgesi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız