SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanyaya Beşiktaşlı Katkısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin başlattığı 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyasına bir destek de Malatya Beşiktaşlılar Derneği'nden geldi. Öte yandan, Adım Tiyatro tarafından kampanya yararına "Memleket İstasyonu" adlı oyunun sahnelenmesine başlandı.

BEŞİKTAŞLILAR'IN KATKISI..
Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret edip, valiliğin başlattığı 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyasının Türkiye Ekonomi Bankası'ndaki 4444 numaralı hesabına yatırdıkları bin 500 YTL'nin makbuzunu verdi.

Fendoğlu, çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek yardım yapmak istediklerini söyleyip, böyle bir kampanyayı başlattığı için Vali Daşöz'ü kutladı.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise kampanyayla sadece okul yapılmasının düşünülmediğini, kampanya çerçevesinde öğrencilerin yaptıkları faaliyetlerden elde edilen gelirle bu hesaba para yatırıldığını hatırlatıp, "Böylece hem okul yapılacak, hem de çocuklar okul yapımına katkıda bulunmanın hazzını yaşacak" diyerek, Beşiktaş Derneği'nin hareketinin diğer derneklere örnek olması temennisinde bulundu.

KAMPANYA YARARINA "MEMLEKET İSTASYONU"..
Öte yandan Malatya Valiliği'nin başlattığı '91 Bin Dev Öğrenci' projesine destek amacıyla 'Memleket İstasyonu' isimli tiyatro oyunu bugünden itibaren sahnelenmeye başladı.

Oyun, Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda 10.00 ile 14.00 saatlerinde 2 seans halinde 10 gün boyunca sahnelenecek. Oyunu seyretmek isteyen öğrenci, veli ve vatandaşlar biletleri okullardan 6 YTL karşılığında satın alabilecek.

Tiyatro gösterisinden elde edilen gelirin yarısı, '91 Bin Dev Öğrenci' projesi hesabına aktarılacak. Haluk Işık'ın yazdığı Memleket İstasyonu isimli oyunun yönetmenliğini de Işık yapıyor. Adım Tiyatro tarafından sahnelenen tiyatro oyununda, gelenekselden evrensele uzanan bir çizgide çeşitli hikayeler ele alınıyor. Tiyatro oyununda vatandaşların yurtsever duruşu, teknik ve estetik açıdan çağdaş bir tiyatro anlayışıyla yansıtılmaya çalışılıyor.

Tiyatro oyununda, Ercüment Balakoğlu, Nedret Özbek, Muzaffer Özdemir, Pervin Atamert, Önder Özpınar, Ahmet Toplar, Bekir Tayfun Sert ve Ender Gülçiçek isimli oyuncular sahne alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız