SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanyaya Destek

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi’nin başlattığı “Bir Kapak Bin Özgürlük” kampanyasına , Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Engellilerle Dayanışma Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri destek verdi. 
 
"TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
 
Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyyid Soner Yılmaz : “Bugün burada engellilere destek vermeye gelen Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine ve Engellilerle Dayanışma Kulübü Öğretmeni Sayın Çiğdem Ulu hanımefendiye tüm engelliler adına teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
"PROJELER DEVAM EDECEK"
 
"Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezini böyle bir kampanya yapmasından dolayı tebrik ediyoruz." diyen Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Engellilerle Dayanışma Kulübü Öğretmeni Çiğdem Ulu ise konuşmasında, “Biz de Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak böyle güzel bir kampanyaya küçükte olsa bir katkı verdiğimizden dolayı çok mutluyuz. Engellilerle dayanışma kulübümüzün öğrencilerinin bu çalışmayla başlattığı engelli vatandaşlarımıza karşı destek projeleri devam edecektir. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız.” ifadelerini kullandı. 
 
"SON DERECE MEMNUN OLDUK"
 
Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Rehber öğretmeni İlyas Sucu : “Öğrencilerimizin böyle toplumsal sorumluluk gerektiren projelerde çalışması bizleri son derce memnun etti. Bu kampanyaya destek veren Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi idaresine, öğretmenlerine,  öğrencilerine ve engellilerle dayanışma kulübü öğretmeni Çiğdem Ulu hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 
"NE MUTLU BİZE"
 
Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmenlerinden Bahar Doğru: “Öğretmen ve öğrencilerimiz olarak bugün buraya gelerek en azından engellilerle şarkılı türkülü güzel bir gün geçirelim istedik. Buradaki arkadaşlarımızı en azından biraz mutlu ettiysek ne mutlu bize.” dedi.
 
Malatya Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, Engellilere yanlarında getirdikleri pasta börek ve içecekleri ikram ettiler. İkram sonunda öğrenciler tarafından küçük bir halk oyunları gösterisi ve halk müziği konseri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız