SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanya'ya Gazi Desteği

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da bir okulda 10 günde 20 bin adet kapak toplanarak, engellilere destek verildi. 
 
Gazi Lisesi'nde yapılan programla İzciler, Malatya Kent Konseyi tarafından yürütülen " Bin Kapak Bin Özgürlük "isimli projeye destek oldular. Okulda Yapılan Programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan, Okul Müdürü Latif Şengöz,İl İzci Lideri Doğan Kazancı, Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz ile Okul Nene Hatun İzci Lideri, Senem Evirgen ile izci öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan yaptığı konuşmasında, "Değerli öğrencilerimizin bu anlamlı katkıları, bizleri son derece memnun etmiştir. İyilik sever ve yadıma muhtaç durumda olan özürlü vatandaşlara destek olmak amacıyla 10 gün içinde 20 bin mavi kapak toplayarak ilgililere teslim ediyorlar burada hepsini tebrik ediyorum okul idaresi ve öğretmenlerimiz inde destekleri göz ardı edilemez ayrıca onları da kutlarım" ifadelerini kullandı. Gazi Lisesi Müdürü Latif Şengöz ise, "Öğrencilerin gösterdikleri çabayı ve gayreti bizleri memnun etmiştir kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz ise, "İlimizde oldukça güzel çalışmalar var bu konuda öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız duyarlı bir özürlü vatandaşımıza katkı sağlanması bizi son derece mutlu ediyor, Gazi Lisesini öğrencilerini gayretlerinden dolayı kutluyorum okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız