SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampanyaya Katkı İçin CD Yaptılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi tarafından "91 bin dev öğrenci okul yaptırma" kampanyasına katkı için hazırlanan CD'ler tanıtıldı.

Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi'nde düzenlenen törende, kampanyaya destek için hazırlanan CD'lerin tanıtımı yapıldı. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan, Milli Eğitim Şube Müdürü Şule Bozkurt, Karakavak Mahallesi Muhtarı Mehmet Ayten ve okul yetkilileri katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, törende yaptığı konuşmada, başlattıkları kampanya çerçevesinde 5 okul yapılacağını belirterek,"Bu kampanyanın ilimizin sosyal ve kültürel hayatına da katkısı oluyor. Ayrıca son aylarda ilimizin olumsuz haberlerden kaynaklanan imaj zedelenmesi de bu kampanyayla giderilmiş olacak"dedi.

Okul yaptırma kampanyasına basının verdiği desteğe teşekkür eden Vali Daşöz, "Haber yapmak görevleri ancak bunlardan bir arkadaş çıkıp, İHA muhabiri Nihat Abacı, kampanyaya nasıl katkıda bulunabilirim, benim de birkaç tuğlam olsun diye kişisel fotoğraf sergisi açtı ve anlamlı bir destek verdi. Kendisini kutluyoruz" şeklinde konuştu.

"91 bin dev öğrenci okul yaptırma" kampanyasına destek için içinde marş ve klibin bulunduğu bir CD gerektiğini söyleyen Vali Daşöz, bu konuda müzik öğretmenlerinden ilgi beklediklerini vurguladı.

Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi Müdürü Mehmet Moran ise Çanakkale Zaferi'nin 91.yıldönümü ve Şehitler Haftası münasebetiyle okul olarak kampanyasına, "Bu Vatan Kimin", "Şehitler Ölmez" isimli iki CD'yi sponsorlar kanalıyla hazırladıklarını ve 10 bin YTL maddi katkıda bulanacaklarını bildirdi. Moran, ayrıca 2 gıda kermesi ve küçük çaplı 3 sinema gösterisiyle kampanya hesabına 550 YTL yatırdıklarını ifade ederek, 17 Mart'ta el sanatları kermesi ve 9 Haziran'da ise Ayran Şöleni düzenleyip kampanyaya para yatırmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Duygu Abuşoğlu isimli öğrencinin konuşmasından sonra CD tanıtımı gerçekleştirildi. Tören sonunda müzik dinletisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız