SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampı Terketti

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da yaprak dökümü sürüyor. Malatyaspor'da son olarak takımın genç yıldızı Mustafa Olcaytu Ergen, kampı terk etti.

Malatyaspor'un kendi alt yapısından yetişen U-15, U-16 ve U-17 milli takımlarında forma giyen ve Malatya spor camiasının yetenekleri ölçüsünde çok şeyler beklediği, 18 yaşındaki ileriye dönük orta saha oyuncusu Mustafa Olcaytu Ergen, Malatyaspor kampından dün akşam saatlerinde ayrıldı. Malatyaspor Kulübü ile olan anlaşmasındaki şartların yerine getirilmemesinden dolayı federasyona başvurarak sözleşmesini tek taraflı fesheden genç oyuncunun Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar ile görüşerek kamptan ayrılığı öğrenilirken, Olcaytu'nun Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile görüştüğü ve büyük bir ihtimalle de Yeşil-beyazlı takıma transfer olacağı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan kulüple hem sözleşmesi devam eden hem de kulübe yüksek bir yetiştirme tazminatı bulunan Mustafa Olcaytu'nun sözleşmesinin feshine dair yazının Malatyaspor Kulübü'ne gelmediği, sarı kırmızılı kulübün Pazartesi gününden itibaren bu konuyu federasyona taşıyarak Olcaytu'nun nasıl serbest kaldığını araştıracağı gerekirse itirazda bulunacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız