SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kampın Verimli Geçtiğini Gördük"

0
Güncellendi - 2017-01-02 19:41:40
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, hareketli bir kamp dönemi geçiriyor. Turuncu yeşillilerde kampın son gününe yaklaşılırken, transferde sıcak saatler yaşanıyor.

Eski oyuncusu Melik Balkaş’ı yeniden kadrosuna katan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ismini sır gibi sakladığı bir sol açıkla da prensip anlaşmasına vardı. Turuncu yeşilliler, birçok kulübün peşinde olduğu bu oyuncunun transferini bitirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Yaklaşık 4 gündür takımın kampında yer alan bu oyuncuyla ilgili kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu devreye girdi. Sucu, oyuncunun kulübüyle görüşüp, transferi noktalamak istiyor.

Takımın Antalya’daki kamp çalışmalarını ziyaret eden kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade etti.

Sucu, takımda iyi bir hava olduğunu ifade ederek, “Ligin ilk yarısına sakatlık sıkıntılarıyla başlamıştık. Buna rağmen ligin ilk yarısını iyi bir noktada tamamladık. Takımımız ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Bizde futbol şube sorumlumuz Eyüp Bolat ile birlikte kampı ziyaret ettik. Bir hazırlık maçını da izleme şansımız oldu. Kampın verimli geçtiğini gördük” dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Sucu, “Şuadan bir sol bek ile görüşmelerimiz devam ediyor. Tabi birkaç takım daha bu oyuncunun peşinde ve transferi için yoğun bir mesai harcıyoruz. Oyuncu birkaç gündür kamp çalışmalarımızda yer aldı. Teknik heyetimizde bu oyuncunun alınması yönünde bir rapor verdi. Bu transferi birkaç gün içerisinde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sucu, teknik direktör İsmail Tekin’in raporu doğrultusunda Erdal Küçükkara ile yollarını ayırdıklarını da belirtti.

Küçükkara’yı sezon başında Adıyaman 1954 Spor’dan transfer ettiklerini anımsatan Sucu, “Hocamız Erdal ile yolların ayrılması yönünde bir rapor verdi. Bizde kendisiyle görüştük ve karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Kendisi Nevşehirspor ile anlaştı” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız