SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüs Ligleri Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-02-14 01:59:45
Kampüs Ligleri Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

 İnönü Üniversitesinde Kampüs Ligleri  15 Şubat saat 11.00’de Açılış Seremonisi ile başlıyor. İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdür Vekili Oğuz Avcı kampüs ligleri hakkında bilgi verdi.

Avcı Kampüs Liglerinin bu sene ilk defa İnönü Üniversitesinde düzenlenmeye başlayacağı belirterek şunları söyledi: “Kampüs Liglerinin amacı normalde spor şenlikleri olarak düzenlediğimiz müsabakaların hepsini tüm yıla yayarak sportif etkinlikler sayısını artırmaktır. Müsabakalara bu sene büyük bir iddiayla başladık. Faaliyetleri belli bir oranda tutalım diye futbol, basketbol ve tenis olmak üzere 3 tane branş ile başladık. Müsabaka sayılarını ve çeşitliliğini artırırsak; insanların farklı faaliyetlerde ya da sportif etkinliklerde bulunmalarını üst noktalara taşırız diye düşündük. Hedefimiz kampüs ligleri ile sporu üniversitemizde yaygınlaştırmak. Belli bir taraftar kitlesiyle seyircisiyle, destekleyeniyle çok farklı bir seviyeye ulaşmaya çalışıyoruz.”

Üniversitelerde kampüs liglerinin fazla yaygın olmadığını belirten Avcı konuşmasına şöyle devam etti:

“Biz kampüs liglerini yapan sayılı üniversiteler arasındayız. Sporu en üst seviyeye taşıyıp üniversitemizi ilk 10 üniversite içine taşımayı hedefliyoruz. Bu konuda üniversite yönetimimizin çok büyük desteğini görüyoruz ve bu da bizi güçlendiriyor. Kampüs liglerine bu sene katılım oldukça yoğun. Umarım üniversite içerisinde yeterince yaygın bir hale gelip ileride de bu bir gelenek halini alır kendi ligimizi oluşturup kendi içimizde sporu en üst seviyelere taşırız.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız