SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüs Ligleri Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-05-01 03:05:32
Kampüs Ligleri Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

 İnönü Üniversitesi bünyesinde 2017–2018 Eğitim Öğretim Bahar Yarı Yılında start alan Kampüs Ligleri, büyük çekişmelere sahne olan final müsabakalarıyla sona erdi.

  Futbolda gülen taraf Fen Edebiyat Fakültesi olurken basketbolda ise Spor Bilimleri Fakültesi oldu.

  Futbolda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  ile Fen Edebiyat Fakültesi arasında kıyasıya bir mücadele sonucunda net bir skorla Fen Edebiyat Fakültesi şampiyon oldu. Büyük ilgiyle izlenen müsabakada Fen Edebiyat Fakültesi tecrübeli oyuncularının iyi oyunu ile müsabakayı kazandı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ise müsabakada erken gelen goller yüzünden tutunamadı.

  Müsabaka sonrası Sağlık Hizmetleri Fakültesi Antrenör Aykut Pişkin “Kısıtlı kadromuza rağmen iyi hazırlandık ve finale kadar geldik önümüzdeki yıl daha iyilerini yapacağımıza inanıyorum ve sporcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

  Fen Edebiyat Fakültesi Antrenörü Mert Olgun Karataş ise “Tecrübeli oyuncularımız vardı, rakip takım centilmence oynadı kazanan biz olduk, bu zevkli mücadelelerde yer alan ve görev alan herkese teşekkür ederim, şampiyonluk için mutluyuz” dedi.

  Basketbolda final maçında ise Spor Bilimleri Fakültesi ile Tıp Fakültesi arasında kıyasıya geçen müsabakada Spor Bilimleri birinciliği elde etti. İki takımın da önemli oyuncularının sakatlığına rağmen çekişmeli geçen müsabakada seyircilerin desteği ile müsabaka daha da heyecanlı bir atmosferde sona erdi. Oyuncuların dostluk içinde geçen turnuva sonrası samimi tavırları fair-play anlayışına ve Üniversitemize yakışır haldeydi.

  Müsabakaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. İlhan Erdem ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik de izledi.

  Rektör Yardımcısı Prof.  Dr.  Nusret Akpolat şunları söyledi: “Bu yıl Kampüs Liglerinde iyi bir başlangıç yaptık, üniversitemizin spor çehresinde büyük değişikliklere yol açtık, tesislerimiz hiç olmadığı kadar doldu. Önümüzdeki yıl bunları bir kademe daha üste taşımak hedefindeyiz, emeği geçen tüm personele ve katılım sağlayan birimlere teşekkür ediyorum”

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız