SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampuse Okul Protokolu

A- A+ PAYLAŞ

İşadamı ve Malatya Eğitim Vakfı eski başkanı Mustafa Başdemir tarafından annesi adına İnönü Üniversitesi Yerleşkesi’nde 8 derslikli ilköğretim okuluna 600 Bin YTL parasal katkı sağlayacak. Okul için İnönü Üniversitesi tarafından da 100 Bin YTL katkıda bulunulacak. Kalan bedel ise Valilik tarafından karşılanacak.

OKUL YAPIMI PROTOKOLU
MEV eski başkanlarından işadamı Mustafa Başdemir tarafından annesi Hayriye Başdemir adına yaptırılacak olan 8 derslikli ilköğretim okulu için Valilikte protokol imzalandı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik ve İşadamı Mustafa Başdemir tarafından ortaklaşa imzalanan protokol öncesinde yapılan konuşmalarda okulun İnönü Üniversitesi Yerleşkesi’nde 8 derslikli olarak ve modern şekilde yapılacağı bildirildi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, yaptığı konuşmada, geçtiğimiz ay Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla Arapgir ilçesinde Arapgir MYO Hizmet binasının açılış töreninde, işadamı Mustafa Başdemir’in İnönü Üniversitesi Yerleşkesi’ne okul yaptırma sözünü verdiğini bugünde bu sözünün gereği olarak yaptırılacak okul için protokol imzalanacağını söyledi.

Vali Daşöz, konuşmasında, “Yeni tip ilköğretim okulunun yapımı için işadamımız Mustafa Başdemir Aralık ayından başlayarak okulun bitimi olan Temmuz ayına kadar 600 Bin YTL katkıda bulunacak. Bunun yanı sıra, İnönü Üniversitesi tarafından da okulun yapımı için 100 Bin YTL destek sağlanacak. Diğer bedel ise Valilik tarafından karşılanacak. Okul Ağustos ayında tamamlanacak ve önümüzdeki eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak. İşadamımıza bu desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çok anlamlı olan bu katkının diğer hayırsever işadamlarımıza da örnek oluşturmasını diliyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik’te konuşmasında, hayırsever işadamının desteği, Valiliğimizin de desteğiyle Üniversiteye modern bir ilköğretim okulu kazandırılacak olmasından dolayı sevinçli olduklarını, bundan sonra da Üniversite olarak işadamlarıyla güzel işler yapmak için çalışmaların süreceğini söyledi.

İşadamı Mustafa Başdemir’de konuşmasında, daha önceki yıllarda memleketi Kale’de babası Tahsin Başdemir adına 12 derslikli ilköğretim okulu yaptırdığını, bu kez de annesi Hayriye Başdemir atına yaptıracağı okul için mutlu olduğunu söyledi.

yapılan konuşmanın ardından Vali Daşöz, Rektör Çelik ile işadamı Başdemir arasında protokol imzalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız