SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampuste Aşırı Hız Kazası!

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda otomobilin çarptığı bisikletli yaralandı. İnönü Üniversitesi kampusu içerisinde de “aşırı hız ve dikkatsizlik” sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişinin yaralandığı bildirildi.

ÇEVREYOLU'NDA..
Malatya'da aşırı surat yapan otomobilin çarptığı bisikletli genç, kazayı kolunun kırılması ile atlattı.

Kaza Çöşnük Kavşağı'nda meydana geldi. Bisikleti ile yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Musap Aydemir (16) adlı çocuğu aşırı surat yapan bir otomobil çarptı. Çarpma esnasında havalanarak otomobilin ön kısmına düşen genç, aracın durması esnasında ise yere düştü.

Kaza anı ise Malatya Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne ait MOBESE kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazadan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilen Musa Aydemir'in kolunda kırık olduğu tespit edilirken, sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

KAMPUSTE..
Üniversite kampusundeki kaza saat 18.00 sıralarında meydana geldi. 49 yaşındaki A.I. yönetiminde bulunan 44..162 plakalı otomobil ile market yönüne gitmekte iken batı lojmanları kavşağında, aşırı hız, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Kazada E.İ. ile 19 yaşındaki A.M. hafif yaralandılar ve TÖTM’de tedavi edildiler.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi’nde 32 yaşındaki L.A. yönetiminde bulunan 44 FH.. plakalı oto ile 30 yaşındaki A.I. yönetiminde bulunan 44 AC..plakalı oto çarpıştı. İkinci otoda bulunan 26 yaşındaki S.I. yaralandı.

Doğanyol Morcut Kümeevleri mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 45 yaşındaki S.Ö.’nün yaralandığı bildirildi.

Hekimhan Turgut Özal Mahallesi’nde, sürücü belgesi olmayan 18 yaşındaki H.M. yönetiminde bulunan 44 DP..plakalı oto kaldırıma çarptı. Araçta bulunan 22 yaşındaki H.H.S. ve 20 yaşındaki M.D. yaralandılar.

Bir diğer kaza Arapgir Kayakesen Köyü Bulancık Köprüsü mevkiinde oldu. 63 yaşındaki K.A. yönetiminde bulunan 34..7012 plakalı otomobil ile Malatya yönüne gelirken, arac zeminine mıcır serili yolda kontroldan çıkarak toprak birikintisine çarptı. Kaza sırasında 61 yaşındaki V.A. ve 75 yaşındaki N.G. adlı kadınlar ile 75 yaşındaki M.G. yaralandılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki H.S. yönetimindeki 44..032 plakalı otomobil Doğanşehir Güzelköy mevkiinde, dikkatsizlik sonucu takla attı. Sürücü ile yanında bulunan 63 yaşındaki Z.S. adlı kadının yaralandıkları bildirildi.

Battalgazi ilçesi Kadıçayırı Köyü Atabey İskelesi mevkiinde de 60 yaşındaki B.K. yönetimindeki 44..566 plakalı otomobil alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü B.K. ile araçta bulunan 20 yaşındaki G.Ö. adlı bayan ve 47 yaşındaki Ü.B. yaralandılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız