SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampuste Çorba İkramı

0
Güncellendi - 2018-04-23 01:53:14
Kampuste Çorba İkramı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü Üniversitesi Kampüsünde çorba ikramı yapılıyor.

Bilgeler Yolu’nun başlangıç noktasına kurulan İkram Çeşmesi’nden hafta içi her sabah çorba ikramı sunuluyor. Daha önce Çevre Yolu Üniversite Otobüs Durakları yanında hizmet veren İkram Çeşmesi, Üniversite öğrencilerinin daha kolay yararlanabilmeleri için kampüse taşınarak 20 Mart 2018’den itibaren kampüste hizmet veriyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğünün organizasyonuyla günlük 750 kişiye çorba ikramı sunuluyor. Sabah saatlerinde derslerine yetişmek için kampüse gelen üniversiteliler, sunulan ikramla pratik bir şekilde kahvaltı yapma imkanı buluyorlar. Öğrenciler, sunulan ikramdan dolayı oldukça memnun oluyorlar.

İkram Çeşmesi’nin üniversitede hizmet vermesi dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, kampüse gelerek verilen hizmeti yerinde gördü.

İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek de İkram Çeşmesi’ne gelerek hep birlikte öğrencilere çorba ikram ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız