SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüste Eylem

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde bir grup sol görüşlü öğrenci, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırıları protesto etti.

İnönü Üniversitesi kütüphanesi önünde başlayıp, Mediko-sosyal tesisleri önünde sona eren eylemde öğrenciler, "Filistin'e selam, direnişe devam" ifadesinin yer aldığı pankart ile birlikte yürüdüler. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı eylemde İsrail ve ABD aleyhinde sık sık sloganlar atıldı.

Jandarma ve üniversite güvenlik görevlililerinin yoğun önlem aldığı eylem, yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi.

BAĞIŞ TOPLADILAR..
Öte yandan Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde çalışan Yol İş Sendikası üyeleri, aylıklarından para kesilmesi kaydıyla Filistin'e yardım kararı aldı.

Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, İl Özel İdaresi'nde çalışan 650 işçinin aylık maaşından 12 ay boyunca her ay 20 TL kesileceğini belirterek, biriken paranın İsrail zulmü altında zarar gören Filistinlilere gönderileceğini ifade etti.

İsrail'in vahşetinin biran önce durdurulması için insan hakları, sivil toplum örgütlerinin harekete geçmesi gerektiğini aktaran İhsan Kalı, "Zulüm gören Filistinli kardeşlerimize yardım için karınca kararınca Yol İş Sendikası üyesi İl Özel İdaresi'nde çalışan işçilerin maaşlarından kesinti yapıp, yaralarına biraz olsun merhem olmak istedik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız