SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampuste Hırsızlık

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampusündeki lojmanlarda bir daireden 12 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındığı bildirildi.

Üniversite lojmanında oturan 38 yaşındaki K.B., evde kimsenin olmadığı bir zamanda yatak odasında bulunan yaklaşık 12 bin lira tutarındaki ziynet eşyasının çalındığını bildirdi. Evde bulunan kamera, dizüstü bilgisayar, yakut ve pırlanta yüzük gibi değerli eşyaların alınmaması dikkat çekerken, jandarma olayla ilgili olarak, evde 1 hafta önce boya işi yapan 23 yaşındaki E.K. adlı boyacının ifadesini aldı ve daha sonra savcının talimatıyla serbest bıraktı.

DİĞER OLAYLAR..
Orduzu Çarşıbaşı’nda 60 yaşındaki A.K.’ye ait evin bahçesinden bir adet inek çalındı.

Akpınar Meydanı’nda 59 yaşındaki H.K. adlı kadının, içerisinde fakirlik belgesi ile nüfus cüzdanının bulunduğu naylon poşetin çalındığı bildirildi.

Atatürk Caddesi’ndeki bir işyerinde çalışan 24 yaşındaki O.A., cep telefonlarını vitrine dizdiği sırada 1 adet telefonun eksik olduğunu fark edince polise başvurdu.

Fırnat Mahallesi 23. sokakta oturan 78 yaşındaki H.Y., evinde istirahat halindeyken kapıdaki köpeğin havlamasına uyandığını, daha sonra yaptığı kontrolde 1.450 lira parasının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Ev sahibinin şüphelendiğini söylediği A.adlı şahsın açık kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir işyerinde yemek yemekte olan 35 yaşındaki H.K. adlı şahıs, içerisinde 398 dolar bulunan çantasının çalındığını öne sürdü. Olayla ilgili ifadesi alınan 47 yaşındaki R.Ö. suçlamayı kabul etmedi ve kendisini suçlayan H.K.’dan şikayetçi oldu.

Sabah 06.30 sıralarında işyerine gitmek için Sancaktar Mezarlığı önünde servis bekleyen 18 yaşındaki Y.S., yanına yaklaşan 16 yaşlarındaki birinin elindeki cep telefonunu kaparak kaçtığını bildirdi.

Kale ilçesi Mahmutdursun Mahallesi’nde 33 yaşındaki H.G. adlı şahsı 44..610 plakalı kamyonetiyle sağlık ocağına getiren 41 yaşındaki İ.A. adlı şahıs, kendisinin sağlık ocağına girdiği sırada İ.A.’nın aracıyla birlikte kayıplara karıştığını bildirdi ve şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız