SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüste Kendini Vuran Genç Kurtarılamadı..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampüsündeki Kız Yurdu bloklarının yanında, kız arkadaşıyla konuştuktan sonra kendini başından vurarak yaşamına son vermek isteyen 19 yaşındaki Suat A., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, 36 saat sonra yaşamını yitirdi.

KIZ ARKADAŞINI SUYA GÖNDERDİKTEN SONRA..
Jandarma'dan verilen bilgiye göre; olay Çarşamba günü saat 18.00 sıralarında İnönü Üniversitesi Kampüsü'ndeki Kız Öğrenci Yurdu'nun B-C blokları arasında meydana gelmişti.

Şahnahan Beldesi muhtarının oğlu olduğu belirlenen 19 yaşındaki Suat A.'nın, üniversitenin Eğitim Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan kız arkadaşı 22 yaşındaki P.A.'nın yanına giderek konuşmak istediğini söylediği, daha sonra içmek için su istediği, kızın su getirmek üzere ayrıldığı sırada, üzerinde bulundurduğu "ruhsatsız" 7.65 çaplı tabancayla başına 1 el ateş ettiği ve silah sesi üzerine gelenler tarafından koma halinde bulunarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı bildirilmişti.

Jandarma'nın açıklamasında; S.A.'nın, konuşmaya gittiği kız arkadaşı P.A.'nın da kısa bir süre önce ayrılmak istediğinin saptandığı belirtilirken, gencin geride ailesine hitaben bıraktığı mektupta, Şeker Hastası olması ve diğer bazı sorunlarına ilişkin duygularını da yansıttığı ve mektubuna "..En büyük günahı işleyeceğim.. Allah beni affetsin" diye son verdiği bilgileri yeralmıştı.

36 SAAT SONRA..
İnönü Üniversitesi öğrencisi olmayan ve Malatya'daki bir mağazada çalıştığı belirtilen 19 yaşındaki Suat A.'nın, olayın hemen ardından Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındığı, ancak "bitkisel yaşama" girdiği belirtilirken, Cuma günü sabah saatlerinde de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız