SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüste Silahlı İntihar Girişimi..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampüsündeki Kız Yurdu'nun yanında, öğrenci olan arkadaşıyla buluşan 19 yaşındaki genç, bir süre sonra yanındaki ruhsatsız tabancayı başına ateşleyerek intihar etmek istedi. Muhtarın oğlu olan genç, yoğun bakımda tedavi altında.. Öğrenci olmayan gencin kampüse silahla nasıl girdiğinin de araştırılmakta olduğu öğrenildi...

KIZ YURDU YANINDA..
Jandarma'dan verilen bilgiye göre; olay dün saat 18.00 sıralarında İnönü Üniversitesi Kampüsü'ndeki Kız Öğrenci Yurdu'nun B-C blokları arasında meydana geldi.

Şahnahan Beldesi muhtarının oğlu olduğu belirlenen 19 yaşındaki S.A.'nın, üniversitenin Eğitim Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan kız arkadaşı 22 yaşındaki P.A.'nın yanına giderek konuşmak istediğini söylediği, daha sonra içmek için su istediği, kızın su getirmek üzere ayrıldığı sırada, üzerinde bulundurduğu "ruhsatsız" 7.65 çaplı tabancayla başına 1 el ateş ettiği ve silah sesi üzerine gelenler tarafından koma halinde bulunarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Jandarma'nın açıklamasında; S.A.'nın, konuşmaya gittiği kız arkadaşı P.A.'nın da kısa bir süre önce ayrılmak istediğinin saptandığı belirtilirken, gencin geride ailesine hitaben bıraktığı mektupta, Şeker Hastası olması ve diğer bazı sorunlarına ilişkin duygularını da yansıttığı ve mektubuna "..En büyük günahı işleyeceğim.. Allah beni affetsin" diye son verdiği öğrenildi.

İKİNCİ SİLAH VAR MI?
İntihar teşebbüsünden sonra tedavi altına alınan ve durumunun "çok ağır" olduğu belirtilen gencin, üniversite öğrencisi olmadığı, Malatya'daki bir mağazada çalıştığı haber alındı.

Bu arada, kampüse ruhsatsız silahla girip intihar girişiminde bulunan gencin, olaydan sonra yanında bir silah daha bulunduğu iddia edilirken, Jandarma açıklamasında bu iddiaları doğrulayacak bir bilgi yeralmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız