SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamu Çalışanına Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamu çalışanlarına yönelik düzenlenen görevde yükselme eğitimi sona erdi.

Valilik Salonu'nda üç haftadan beri devam eden eğitim seminerinin sona ermesi sebebiyle sertifika töreni düzenlendi. Görevde yükselme eğitimine katılan 54 memura sertifikalarını, vali yardımcısı Erdinç Filiz ve Valilik Yazıişleri Müdürü Durmuş Doğan verdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından, memurların nitelikleri, atanmaları ve görevde yükselme usul ve esaslarına dair yönetmenlik gereğince düzenlenen görevde yükselme eğitimini, yazı işleri Müdürü Durmuş Doğan, avukat Fikret Şimşek, Malatya Lisesi öğretmeni Cuma Avcı, İl Planlama Müdürü Mesut Arpacık, Jandarma Binbaşı Dündar Önvermez, Malatya Lisesi öğretmeni Nurettin Yıldız ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Remzi Erbil'in verdiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız