SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kamu Görevi Yapıyorsunuz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya'da göreve başlamasının ardından kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Ulvi Saran, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nı ziyaret ederek, oda başkanı Bahadır Altaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Oda başkanı Altaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 385 kayıtlı üyelerinin bulunduğunu belirten Altaş, Malatya ve ilçelerinde şu an için 210 mali müşavirlik bürosunda hizmet verdiklerini belirtti.

Vali Saran ise,"Muhasebe mesleği tarihsel açıdan baktığımızda çok eski dönemlere rastlamaktadır. Mali müşavirler yaptıkları hizmetin verginin toplanmasında önemi çok büyüktür. Bir anlamda kamu görevi yapmaktasınız. Çok özen ve titizlik gerektiren bir mesleği icra etmektesiniz. Meslek yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte bu mesleğin bilgi ve deneyimli ve ruhsat sahibi kişiler tarafından yapılan bir kariyer mesleği olduğunu görmekteyiz."dedi.

Oda başkanı Altaş, ziyaret sırasında ayrıca Vali Saran'a, Malatya’nın ekonomik sorunları ile 5084 sayılı Teşvik Yasası ve yeni teşvik yasası uygulamaları hakkında bilgi aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız