SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamu Malının Sahipsizi!

A- A+ PAYLAŞ

Özelleştirilen Şeker Fabrikası alanında cadde güzergahındaki ağaçlar sahipsizlikten ve bakımsızlıktan kururken, lojmanlarda kalan fabrika personelinin bakım ve sulamasını yaptığı sebze bahçesine dikilen sebze ve meyveler ise "iyi bakımdan" ürüne geldi.

Özelleştirilme kapsamına alındıktan sonra satışa çıkarılan ve arsa değerinin çok yüksek düzeylerde olması nedeniyle kapanın elinde kalan Şeker Fabrikası alanındaki yarım yüzyıllık ağaçlar kurumaya terk edildi.

Ankara Asfaltı üzerinde bulunan ve doğal park görünümü ile Malatya’ya görsel güzellik kazandırmasının yanı sıra oksijen kaynağı olan Şeker Fabrikası alanındaki birçoğu 50-60 yıllık ağaçlar sahipsizlikten ve bakımsızlıktan kurumaya terk edilirken aynı alanda bulunan ve lojmanlarda oturan personel tarafından ekimi ve bakımı yapılan sebze bahçesi (mısır, domates, biber, salatalık, fasulye, soğan, maydanoz vb..) ürün vermeye başladı.

Ağaçların sahipsizlikten kurumasının ve yok olmasının önüne geçmek için başta fabrika personeli olmak üzere, Çevre ve Orman müdürlüğü, Belediye gibi kurum ve kuruluşların bir an önce hareket geçmesi istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız