SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamu-Sen İstişare Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:09:47
Kamu-Sen İstişare Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ
 
Aralarında Malatya temsilcilerinin de bulunduğu Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları (Kamu-Sen) il temsilcileri genişletilmiş istişare toplantısı için Antalya’da biraraya geldi
   
Türkiye Kamu-Sen Antalya İstişare toplantısına Malatya’da’dan KAMU-SEN’e bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Kültür Sanat-Sen  İl Temsilcisi ve Malatya Kültür Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz,  Türk Haber-Sen Şube Başkanı Akın Çelik, Türk Büro-Sen Başkanı Emin Göktaş, Türk Egitim-Sen Şube Başkanı Ekrem Şenol, Türk Tarım Orman-Sen Başkanı Cumali Sevin,Türk Yerel Hizmetler-Sen Şube Başkanı Dilaver Sarıcı,Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Yusuf Kayan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Ömer Apo, Türk Enerji-Sen Temsilcisi Ahmet Keskinbalta ve Türk İmar-Sen Şube Temsilcisi Selahattin Doğan katıldı. 
 
Türk Kültür Sanat-Sen  İl Temsilcisi ve Malatya Kültür Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ve Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Emin Göktaş toplantıya ilişikin olarak yaptıkları açıklamada, Kamu-Sen’in kuruluşunun 20. yılında il temsilcilerinin biraraya gelerek kamu çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti. 
 
İstişare toplantısın kamu kesimi sendikacılığındaki gelişmelerin de ele alındığını belirten Ali Cengiz ve Emin Göktaş toplantıda yeni sendikacılık yasasının da görüşüldüğünü kaydetti. 
 
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk başkanlığında yürütülen istişare toplantıları Pazar günü sona erecek. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız